یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: همشهری آنلاین: رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف قهوه باعث هوشیاری مغز و اعصاب می‌شود، خستگی عضلات و ماهیچه‌ها را برطرف می‌کند و اشتها را کاهش می‌دهد.

تاثیر قهوه بر کاهش اشتها و افزایش هوشیاری

محمدحسن انتظاری در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده نوشیدن قهوه در اواسط روز ممکن است احتمال بی‌خوابی در شب را افزایش دهد، اظهار کرد: طبق نتایج بدست آمده کیفیت خواب افراد با مصرف بی‌رویه قهوه و مشتقات آن مانند نسکافه دچار مشکل می‌شود.

وی با بیان اینکه خواص و مضرات نسکافه تقریبا شبیه به خواص و مضرات قهوه است، افزود: نسکافه فواید بسیاری برای تمام گروه‌های سنی دارد، اما اگر در مصرف آن اعتدال رعایت نشود، مضراتی هم دارد.

رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مزیت‌های قهوه اشاره کرد و گفت: قهوه محرک است و هضم را آسان می‌کند، ادرارآور است و دردهای عصبی را درمان می‌کند، قهوه ضد عفونی کننده و ضد افسردگی است.

انتظاری تصریح کرد: البته بر اساس تحقیقات جدید مصرف زیاد قهوه سبب از بین رفتن مینای دندان‌ها می‌شود و توصیه آن است که نوشیدن قهوه به دو فنجان قهوه دم کرده یا سه فنجان قهوه فوری (نسکافه) در روز محدود شود.

وی با بیان اینکه مصرف قهوه و نسکافه در برخی افراد منجر به ریفلاکس معده می‌شود که در این حالت مصرف بیش از اندازه این نوشیدنی توصیه نمی‌شود، افزود: کافئین موجود در نسکافه بر ترشح اسید معده می‌افزاید.

رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به شیوه درست مصرف این دسته از نوشیدنی‌ها، خاطر نشان کرد: مصرف درست و رعایت اعتدال در مصرف قهوه و نسکافه بسیار ضروری است؛ چراکه مصرف بیش از حد این نوشیدنی‌ها باعث افزایش کلسترول خون می‌شود که در این حالت احتمال سکته قلبی را نیز افزایش می‌دهد.

انتظاری اضافه کرد: مصرف قهوه باعث هوشیاری مغز و اعصاب می‌شود، خستگی عضلات و ماهیچه‌ها را برطرف می‌کند و اشتها را کاهش می‌دهد که این امر از بروز چاقی جلوگیری می‌کند.

کد خبر 335932

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha