در این جشنواره که با هدف اقدامات درمانی برای جانبازان برگزار میشود، 35 جانباز از میان 105 نفری که در بیمارستان اعصاب و روان جانبازان سعادتآباد حضور دارند، 10 نمایش را اجرا خواهند کرد.
علاوه بر این در بخش خیابانی نیز 7 نمایش در سطح شهر تهران اجرا میشود که طی این اجراها، هنرمندان جانباز به شهروندان، گل تقدیم میکنند. البته این جشنواره در ادامه شیوه درمان متفاوت و جدید بیمارستان سعادت آباد است و بیش از آن که یک جشنواره هنری باشد، جشنوارهای درمانی- هنری است.
دبیر امسال میگوید: جشنواره نمایش درمانی، تماشاگرمحور نیست و تئاتر در این جشنواره با تئاتر به معنای رایج آن کاملا متفاوت است؛ اینجا تمرکز بر درمان است و آثار نمایشی مبتنی بر توانبخشی و برطرف کردن نارساییهای روحی و روانی اجرا میشوند . این نمایشها حاصل تلاش تیم درمانی مرکز روانپزشکی سعادت آباد است.
مجید امرایی که در جمع خبرنگاران سخن میگفت، ادامه داد: نمایشدرمانی ،کوک کردن ساز انسانی است که از کودک افتاده؛ در همین راستا مخاطبان نمایشدرمانی، خود باید درمانجو یا پژوهشگر و علاقهمند به این شیوه درمانی باشند.
داوری این جشنواره متفاوت نیز متفاوت خواهد بود.
امرایی در این باره گفت: داوری با شکل رایج دیگر جشنوارهها کاملا متفاوت است و در 2بخش تخصصی وهنری و با همکاری چهرههایی همچون عبدالنبی شریفپور، نسرین یمینینیا، محسن فلاحتی و دکتر دریجانی به عنوان ناظر بخش درمانی و لیلا جواهری، مریم سرحدی و مجید جعفری در بخش هنری برگزار میشود.
بنیاد شهید، بنیاد حفظ آثار، اداره کل هنرهای نمایشی، انجمن نمایش درمانی، انجمن تئاتر درمانی و شهرداری منطقه، حامیان اصلی جشنواره تئاتر درمانی هستند.