همشهری آنلاین: معاون آموزشی دانشگاه تهران از ترفیع اعضای هیات علمی دانشگاه تهران بر اساس دو آیین‌نامه انحصاری این دانشگاه خبر داد.

به گزارش ايسنا، دکتر حسین حسینی با اشاره به اجرای آیین‌نامه ترفیع اعضای هیات علمی دانشگاه تهران، اظهار کرد: این آیین‌نامه که سال 94 به تصویب هیات امنای دانشگاه تهران رسید منحصرا اختصاص به دانشگاه تهران دارد و از تیر ماه سال 95 در دانشگاه تهران اجرا شده است.

وی با تاکید بر اینکه آیین‌نامه مذکور نقش مهمی در ارتقای کیفی دانشگاه و اعضای هیات علمی دارد و باعث بهبود کیفیت علمی در دانشگاه می‌شود، افزود: کیفیت تدریس یکی از شاخص‌هایی است که در این آیین‌نامه مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به اینکه در چند سال اخیر آموزش در مقطع کارشناسی کم‌رنگ شده، توجه خاص به آموزش در این مقطع در این آیین‌نامه دیده شده است.

حسيني افزود: در بخش پژوهش هم ماموریت دانشگاه در بین‌المللی شدن بیشتر مطرح است. چاپ مقالات در مجلات معتبر دنیا، ثبت اختراع، تالیف و ترجمه کتاب از جمله شاخص‌هایی است که در بخش پژوهشی و فناوری این آیین‌نامه دیده شده است. همچنین به حضور اعضای هیات علمی در دانشگاه وزن ویژه‌ای داده شده است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با بیان اینکه ترفیع اعضای هیات علمی در دانشگاه تهران از شکل روتین فراتر رفته است، از ابلاغ آیین‌نامه «نظام یکپارچه آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی دانشگاه تهران» خبر داد و افزود: آیین‌نامه نظام یکپارچه آموزشی، پژوهشی،اداری، مالی با هدف ارتقای کیفیت و ارزش نهادن به فعالیت‌های اعضای هیات علمی تدوین شده است و راهبرد اصلی آن امتیازاتی است که اعضای هیات علمی از مجموع فعالیت‌های خود در طول سال اخذ می‌کنند و تجلی این امتیازات در آیین‌نامه ترفیع دانشگاه تهران است.

حسینی ادامه داد: در زمان گذشته یک عضو هیات علمی که بیشتر تدریس می‌کرد مبلغی به عنوان حق‌التدریس دریافت می‌کرد، البته همچنان حق‌التدریس در دانشگاه داده می‌شود اما از آنجایی که بحث ارتقای فعالیت کیفی مد نظر است، تمرکز روی ارزش‌گذاری به فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی است که در نهایت در ترفیع سالیانه اعضای هیات علمی نشان داده می‌شود.

وی با بیان اینکه در فرم ترفیع، عملکرد یک عضو هیات علمی مورد محاسبه و ارزش‌گذاری قرار می‌گیرد، اظهار کرد: در گذشته حقوق فردی که 25 امتیاز کسب می‌کرد، با فردی که 12 امتیاز کسب کرده بود، از نظر ارزش‌گذاری تفاوتی نداشت اما در حال حاضر آیین‌نامه نظام یکپارچه روی تفاوت‌ها تمرکز دارد.

معاون آموزشی دانشگاه تهران ادامه داد: در حال حاضر به یک عضو هیات علمی که در سال 12 امتیاز کسب کند، یک پایه عادی ترفیع تعلق می‌گیرد اما به فردی که 25 امتیاز کسب کند یک پایه ویژه داده می‌شود که از نظر ارزش‌گذاری معادل دو پایه عادی است و در حقوق فرد اعمال می‌شود. همچنین اگر فردی 50 امتیاز یا بیشتر کسب کند یک پایه ممتاز اخذ می‌کند که از نظر ارزش‌گذاری معادل سه پایه به حقوق فرد اضافه می‌شود.

کد خبر 346504

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha