همشهری آنلاین: اظهارات زیادی در مورد تاثیر جویدن آدامس بر کل بدن وجود دارد.

فواید جویدن آدامس/کاهش پوسیدگی دندان و تقویت قدرت مغز

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان عمل فیزیکی جویدن موجب افزایش بزاق دهان می‌شود که مزایای زیادی از آن نشات می‌گیرد.

مطالعات بالینی نشان می‌دهد جویدن آدامس بدون قند به مدت ۲۰ دقیقه بعد از خوردن غذا مانع از پوسیدگی دندان می‌شود. البته این بدین معنا نیست که جویدن آدامس می‌تواند جایگزین مسواک و نخ دندان شود.

همچنین طبق یافته‌های مطالعاتی، جویدن آدامس برای مغز بسیار پرفایده است. اثبات شده است که جویدن آدامس موجب افزایش سطح هوشیاری، واکنش سریع و افزایش سرعت رمزگشایی از اطلاعات جدید در مغز می‌شود.

محققان توصیه می‌کنند برای بهبود روند هضم و گوارش بهتر است قبل یا بعد از هر وعده غذایی آدامس حاوی زایلیتول جویده شود. طبق گزارشات، افزایش بزاق دهان موجب افزایش تولید اسید در معده شده و در نتیجه غذا آسان‌تر هضم می‌شود.

کد خبر 347629

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha