به گزارش ایسنا، برای چهارمین سال متوالی، برندهای لکسوس و تویوتا در دو رتبه اول و دوم قرار گرفتند و از زمان آغاز بررسی قابلیت اطمینان برند از سوی این مجله آمریکایی در اوایل دهه ۱۹۸۰، بهترین عملکرد را داشتهاند.
برند لوکس بوییک جنرال موتورز به دلیل چند مدل، در این گزارش رتبه خوبی بدست آورد. خودروسازان آسیایی همچنان در زمینه قابلیت اطمینان رتبه بالایی دارند. از هشت برندی که مطمئنتر شناخته شدند، هفت برند در ژاپن یا کره جنوبی مستقر بودند. آئودی که برند لوکس فولکس واگن است، تنها خودروساز آلمانی بود که در میان هشت برند مطمئنتر قرار گرفت.
در یک دهه گذشته، همه برندهایی که در گزارش Consumer Reports و سایر گزارشها رتبهبندی شدهاند، به خصوص خودروسازان بزرگ آمریکایی جنرال موتورز، فورد موتور و کرایسلر که اکنون بخشی از شرکت فیات کرایسلر اتوموبیل است، در قابلیت اطمینان بهبودهایی داشتهاند.
فیات کرایسلر همچنان در این زمینه عقب قرار دارد و از میان ۲۹ برند، در میان چهار برند آخر فهرست قرار دارد. موفقترین برند این گروه خودروسازی، از نظر میزان فروش و قابلیت اطمینان، مدل شاسی بلند جیپ است که با چهار رده ارتقا، در رتبه ۲۳ قرار گرفت.
برند لوکس اینفینیتی نیسان موتور هم نسبت به سال گذشته بیشترین بهبود را داشت و در این فهرست، ۱۶ رتبه ارتقا یافت.
نتایج خوب همیشه به معنای فروش بهتر نیست با اینهمه بسیاری از مصرفکنندگان آمریکایی از این رتبهبندی به عنوان یک عامل مهم در تصمیمگیریهای خرید استفاده میکنند. پرفروشترین مدلهای هر سه برند بزرگ آمریکایی پیکاپ هستند که در رتبهبندی قابلیت اطمینان، نتایج نسبتا ضعیفی داشتند.
شرکت خودروسازی برقی تسلا موتورز که چهارمین خودروساز آمریکاست، در رتبه ۲۵ جای گرفت. مجله Consumer Reports مدل «تسلا اس» را سفارش کرد اما شاسی بلند «مدل ایکس» با مشکلات زیادی از جمله درهای بال عقاب پیچیدهاش روبرو شده است.
بر اساس گزارش رویترز، در میان بازار شاسی بلند پرفروش، شورولت تراکس، تویوتا RAV۴، تویوتا ۴ رانر و فورد اکسپدیشن در رده بهترین شاسی بلندهای کوچک تا بزرگ فهرست Consumer Reports قرار گرفتند.
نظر شما