به گزارش خبرنگار مهر، محققان دریافتند افراد حاضر در این مطالعه که در سال ۱۹۶۸ به بعد به دنیا آمده بودند در مقایسه با کسانی که قبل از سال ۱۹۶۸ بدنیا آمده بودند کمتر در معرض ابتلا به آنفلوانزاهای معینی قرار داشتند چراکه این گروه مسنتر در دوران کودکی بیشتر در معرض گونههای مشابه آنفلوانزا قرار داشتهاند.
در این مطالعه محققان دادههای بیش از ۱۴۰۰ فرد که عمدتا در آسیا و خاورمیانه بودند و در هر زمانی از زندگیشان مبتلا به دو نوع آنفلوانزا موسوم به H۵N۱ و H۷N۹ شده بودند را مورد بررسی قرار دادند.
کاتلین گوستیک، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیا، در این باره میگوید: «نتایج جدید نشان میدهد بسیاری از افراد در مقابل گونههای جدید آنفلوانزا ناشی از حیوانات مصون هستند اگر در کودکی در معرض گونه مشابه قرار گرفته شده باشند.»
در گذشته دانشمندان عنوان می کردند که سن فرد نقش تعیین کننده ای در تعیین ویروس تاثیرگذار بر ابتلا به سرماخوردگی دارد، بطوریکه معمولا کودکان و افراد بزرگسال جوان تحت تاثیر ویروس H۵N۱ و افراد مسن تحت تاثیر ویروس H۷N۹ هستند.
اما در این مطالعه محققان دریافتند که خط تقسیم کننده بین دو گروه سنی، سال ۱۹۶۸ است که به سال اپیدمی آنفلوانزا هنگ گنگ معروف است.
نظر شما