به گزارش ستاد خبری الکامپ، ناصر علی سعادت گفت: سال گذشته فرصت کمی برای برگزاری الكامپ در اختیار داشتیم و در همان فرصت کم تلاش کردیم این نمایشگاه را بیحاشیه برگزار کرده و بستر مناسبی برای معرفی دستاوردهای صنعت فراهم آوریم. همچنین برای نخستین بار در میان تمام نمایشگاهایران، فضایی برای حمایت از کسب و کارهای نوپا فراهم کرده و آنها به رایگان در نمایشگاه حضور داشتند.
وی با بیان این که سال گذشته قول دادیم الکامپ دیگر افت و خیزهای دورههای گذشته را تجربه نکند گفت: در حالی که بسیاری از کارشناسان معتقدند الکامپ دهم بهترین الکامپ تاریخ بوده، ما شاهد برگزاری بسیار ضعیف الکامپ در دوره بیستم بودیم. در الکامپ 21 بخشی از این عقب گرد را جبران کردیم و در نمایشگاه امسال انشاالله رکوردهای تازهای را ثبت میکنیم.
- گسترش ارتباطات بینالمللی
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با بیان این که یکی از قولهای ما در سال گذشته، گسترش ارتباطات بینالمللی بوده است گفت: با تعاملات برقرار شده در نمایشگاه امسال، پاویون کشورهای چین، کرهجنوبی و تایوان برپا میشود.
سعادت گفت: همکاری رسمی الکامپ با نمایشگاه سبیت آلمان به عنوان دومین نمایشگاه مهم IT دنیا آغاز شده است و بر این اساس مدیر نمایشگاه سبیت در الکامپ امسال حضور خواهد داشت. همچنین قرار است استارتاپهای برتر نمایشگاه به نمایشگاه سبیت اعزام شوند.
سعادت با بیان این که نحوه ثبتنام از بازدیدکنندگان یکی از انتقاداتی است که به نمایشگاه سال گذشته وارد بود، ادامه داد: در کنار لزوم تهیه آمار کمی بازدیدکنندگان، اطلاعات کیفی آنها ارزش زیادی برای غرفهداران دارد. به همین دلیل روشهای مختلف ثبتنام مورد بررسی قرار گرفت و اکنون با همکاری بخش فناوری اطلاعات بانک پارسیان، فناوری و تجهیزات به رروز رجیستری برای این کار در نظر گرفته شده تا اطلاعات کامل بازدیدکنندگان در اختیار غرفهداران قرار گیرد.
- برپایی پاویون استانها
رییس سازمان نصر کشور با بیان این که فضای محدودی در اختیار الکامپ قرار گرفته است گفت: تقویم نمایشگاه الکامپ در سال گذشته برای سه سال بسته شده و با توجه به عملکرد ضعیف در دوره بیستم، تنها نیمی از فضای نمایشگاه به الکامپ اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد: ما برای حل این مشکل تلاش زیادی انجام دادیم اما به دلیل ترافیک تقویم نمایشگاهی، برای امسال امکان افزایش متراژ نمایشگاه ممکن نشد و کمبود فضا مانع از اجرای بسیاری از طرحها و برنامههایمان شده است.
سعادت گفت: با این حال موفق شدیم فضایی را برای برپایی پاویونهای استانی فراهم کنیم. در استانها شرکتهای خوبی فعال هستند که فراهم شدن بستر حضور آنها در یک نمایشگاه بینالمللی، میتواند به رشد فناوری اطلاعات در تمام کشور کمک کند.
رییس سازمان نصر کشور گفت: سال گذشته با کمک رسانهها، الکامپ بیشترین پوشش خبری یک نمایشگاه در ایران را ازآن خود کرد و امیدوارم این روند در سال جاری نیز ادامه داشته باشد.
- سرویسهای ویژه الکامپ
باقر بحری مدیر اجرایی الکامپ بیست و دوم نیز با بیان این که جهت بهرهمندی بیشتر غرفهداران و بازدیدکنندگان از الکامپ، سرویسهای متنوعی پیشبینی شده است گفت: شرکتهای تپسی و اسنپ که در زمینه ارایه خدمات حمل و نقل به صورت آنلاین فعال هستند، به عنوان اسپانسر بخش استارتاپ ها حضور دارند. این شرکتها همچنین جهت استفاده از تاکسی برای حضور در الکامپ، تخفیفهای ویژهای را در نظر گرفتهاند که به زودی جزییات آن اعلام میشود.
وی افزود: اپلیکیشن نمایشگاه همراه ویژه نمایشگاه الکامپ برای دو سیستم عامل اندرویید و iOS آماده شده است و شرکت کنندگان با استفاده از آن از موقعیت شرکتهای حاضر در نمایشگاه آگاه میشوند.
بحری با بیان این که ثبتنام برای حضور در نمایشگاه الکامپ به صورت الکترونیکی ممکن میشود گفت: در تلاشیم امکان رزرو پارکینگ و چند سرویس دیگر از طریق ثبتنام آنلاین فراهم شود.
- حضور 50 شرکت خارجی به صورت مستقیم
مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ بیست و دوم گفت: نزدیک به 50 شرکت خارجی به صورت مستقیم در الکامپ شرکت میکنند و این غیر از شرکتهای خارجی است که در قالب نمایندگی در نمایشگاه حضور دارند. علاوه بر این یک هیات 60 نفره مالزیایی به بازدید از نمایشگاه الکامپ خواهند پرداخت.
وی افزود: شرکتهای نامدار زیادی برای حضور در الکامپ ابراز علاقه کرده بودند اما پس از انتخابات امریکا، از حضور در نمایشگاه انصراف دادند.
بحری با بیان این که نمایشگاه الکامپ ظرفیت در اختیار گرفتن کل فضای محلی دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران را دارد گفت: 700 شرکت متقاضی حضور در الکامپ بودند و ما به دلیل کمبود جا تنها توانستیم پذیرای 300 شرکت باشیم. این در حالی است که اگر تنها به دنبال فروش متراژ بودیم، نمایشگاه با تقاضای تنها 50 شرکت پر میشد.
مدیر اجرایی نمایشگاه الکامپ بیست و دوم افزود: بخش دولتی نیز قصد داشت دستاوردهای سه سال گذشته خود در حوزه دولت الکترونیکی را به نمایش بگذارد و به همین دلیل فضای این بخش نیز حدود 60 درصد افزایش یافت. به این ترتیب در نمایشگاه امسال دولت با تمام توان خود شرکت میکند.
وی گفت: در مجموع حدود 600 شرکت داخلی، خارجی و استارتاپ در نمایشگاه امسال حضور خواهند داشت.
- رشد دو برابری سالن استارتاپها
بحری گفت: فضای استارتاپها نسبت به سال گذشته رشد دوبرابری داشته و سالن کاملی به آنها اختصاص داده شده است. ما برای حضور 150 استارتاپ در نمایشگاه برنامه ریزی کرده بودیم اما با استقبال گستردهای از سوی کسب و کارهای نوپا مواجه شدیم و بیش از 500 استارتاپ متقاضی حضور در نمایشگاه شدند.
مدیر اجرایی الکامپ بیست و دوم با بیان این که در نهایت 240 استارتاپ را در نمایشگاه پذیرش کردیم گفت: بسیاری از متقاضیان لیاقت حضور در نمایشگاه را داشتند و ما ناچار شدیم از میان خوب و خوبتر، آنهایی که احتمال موفقیت بیشتری داشتند را انتخاب کنیم.
وی درباره نحوه انتخاب استارتاپهای برتر در سبیت نیز توضیح داد: 20 داور کاربلد و متخص از حوزههای مختلف سرمایهگذاری، شتابدهنده، کارآفرینی، مربیان و منتورها و همچنین نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانهای به انتخاب استارتاپهای برتر میپردازند.
نظر شما