مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۶
۰ نفر

نظارت بر عملکرد پزشکان توسط صنف پزشکان محل اختلاف اهالی این صنف است .

به طوری که روز گذشته سخنگوی وزارت بهداشت در این باره گفت: وزارت بهداشت با توجه به توان خود نظارت بر بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها را به صورت دوره‌ای انجام می‌دهد. نظارت بر مطب‌ها توسط سازمان نظام پزشکی دچار ضعف است. سازمان تعزيرات حكومتي نيز بنا بر وظايف ذاتي و قانوني خود اين نظارت را انجام مي‌دهد. حريرچي در ادامه در ارتباط با موضوع بيمه‌هاي تكميلي گفت: هم‌اكنون پوشش بيمه‌اي تكميلي كمتر از 15درصد مردم است و اين رقم مطلوب نيست و آنچه مورد درخواست ما بوده اين است كه بيمه تكميلي با دريافت پيش‌پرداخت از بيمه‌شوندگان پوشش مردم در حوزه سلامت را افزايش دهد.

  • پرداختي مردم به 40 درصد رسيده است

حريرچي همچنين در مورد كاهش پرداختي از جيب مردم مدعي شد: براي نخستين‌بار در 20سال گذشته توانستيم ميزان پرداختي از جيب مردم را به 40درصد كاهش دهيم و اين دستاورد بسيار بزرگي است. هيچ كشوري در دنيا نتوانسته در عرض يك سال به اين رقم دست پيدا كند.

صحت كاهش سهم مردم از هزينه‌هاي درمان را زماني مي‌توان سنجيد كه حساب‌هاي ملي سلامت از سوي مراكز ذيصلاح اعلام شود. اين حساب‌ها از سال 92تا‌كنون اعلام نشده است. اگر چه وزارت بهداشت مي‌گويد كه اين حساب‌ها را به‌صورت روزآمد دراختيار دارد اما مسئول عدم انتشار آن را مركز آمار مي‌داند . پيش از اين سخنگوي وزارت بهداشت بارها اعلام كرده است كه «كشوري كه حساب ملي سلامت نداشته باشد، يعني سياستگذاري‌هايش دچار مشكل اساسي است.» اين اظهارات در حالي صورت مي‌گيرد كه پيش از اين، در 3مقطع زماني مسئولان وزارت بهداشت وعده انتشار اين حساب‌ها را داده بودند كه البته هيچ‌كدام نيز به سرانجام نرسيده است.

ايرج حريرچي همچنين در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه آيا براي ايمن‌سازي‌ بيمارستان‌هاي فرسوده تدبيري انديشيده شده است يا خير؟ گفت: وزارت بهداشت در سال 92و 93مطالعات وسيعي در اين خصوص انجام داده و تمام تخت‌هاي بيمارستاني موجود را از لحاظ استحكام آنها مورد بررسي قرار داده است. تعدادي از بيمارستان‌ها فاقد ارزش بهسازي لرزه‌اي هستند و بازسازي هر مترمربع از بعضي از بيمارستان‌هاي فرسوده معادل 70درصد هزينه ساخت بيمارستان جديد مي‌شود.

به همين دليل بيمارستان‌هايي كه جواب مي‌دهند مقاوم‌سازي مي‌شوند و آنهايي كه هزينه زيادي را در پي دارند، فاكتور گرفته شده و به جاي آنها ساخت بيمارستان‌هاي جديد در دستور كار قرار مي‌گيرد. وي همچنين گفت:‌ پارازيت‌ها، آلاينده‌ها و استرس همگي در ايجاد سرطان مؤثر هستند اما براي اينكه با اطمينان بگوييم كه هر كدام چند درصد و به چه ميزان نقش دارند، بايد مطالعات گسترده انجام شده و شواهد كافي داشته باشيم. بايد در نظر داشت اثرات مضر پديده‌هاي جديد منحصر به سرطان نيست و ما در مداخلات جديد بايد ايمن بودن را ثابت كنيم. سخنگوي وزارت بهداشت با اشاره به اينكه در طرح تحول سلامت به عهدمان با مردم مبني بر حفاظت مالي آنها در بيمارستان‌ها پايبنديم، گفت: با كوچك‌ترين تخلف توسط هر كسي، در هر سطحي و با هر نيتي حتي خير برخورد مي‌كنيم. طرح تحول را با توجه به تجربيات و پايلوت قبلي اجرا كرديم. كاهش قيمت نفت سبب شد برخي از بسته‌ها را اجرا نكنيم.

وي با اشاره به اينكه هر روز براي تعداد زيادي از افراد پرونده الكترونيك سلامت تشكيل مي‌شود، گفت: اين افراد مطابق سامانه سيب خدمات دريافت مي‌كنند و در هر دقيقه چند‌ده نفر بيمار ديابتي، فشار خوني و... شناسايي و تحت درمان قرار مي‌گيرند؛ البته كشورهايي همچون انگليس كه سيستمي مشابه ما دارند، 40سال طول كشيد تا به‌صورت كامل اين كار انجام شود.

  • اخبار درباره فروش نوزاد صحيح نيست

حريرچي از اساس اخبار مبني بر فروش نوزاد در بيمارستان را تكذيب كرد و گفت: بنده مواردي از فروش نوزاد و كودك را شنيده‌ام اما آنچه به حوزه ما مربوط مي‌شود در حال كنترل است و اقدامات پيشگيرانه وسيعي در اين خصوص انجام داده‌ايم. همچنين در اين زمينه اورژانس اجتماعي به‌صورت بسيار فعال در حال رسيدگي است.

کد خبر 356795

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha