مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: بسیاری از افراد تصور می‌کنند شیرین کننده‌های کم کالری جایگزین مفید برای مواد قندی هستند اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این ترکیبات برای سلامت بی‌ضرر نیستند.

شیرین کننده های مصنوعی

به گزارش ایسنا، محققان در بررسی انجام شده دریافتند مصرف مقدار بالایی از شیرین کننده‌های کم کالری باعث تولید چربی بخصوص در افراد مبتلا به چاقی می‌شود.

در این بررسی محققان دانشگاه جرج واشنگتن به مطالعه روی تاثیرات "سوکرالوز" روی سلول‌های بنیادی گرفته شده از بافت‌های چربی انسان و نمونه‌های چربی شکمی پرداختند.

سوکرالوز که فاقد کالری است، شیرین کننده مصنوعی به حساب می‌آید که ۶۵۰ برابر شیرین‌تر از مواد قندی است. این ماده به عنوان جایگزین مواد قندی در انواع محصولات استفاده می‌شود. با افزایش آگاهی‌ها در مورد تاثیرات سوء مصرف مواد قندی روی سلامت، تعداد فزآینده‌ای از افراد به مصرف محصولاتی روی آورده‌اند که شامل سوکرالوز و دیگر شیرین کننده‌های مصنوعی هستند چون تصور می‌کنند که این ترکیبات برای سلامت مفیدترند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، اما در واقع شواهد علمی بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد این شیرین‌کننده‌ها موجب از دست رفتن عملکرد سالم متابولیک در بدن می‌شوند.

کد خبر 366157

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha