همشهری آنلاین: یک بررسی جدید نشان می‌دهد که الگوهای نامنظم خواب ممکن است بر نمره‌های دانشجویان تأثیر بگذارد.

sleep

به گزارش هلث‌دی این بررسی نشان داد به خواب رفتن و بیدار شدن در زمان مشابه در هر روز به همان اندازه تعداد ساعت‌های خواب اهمیت دارد.

این بررسی بر روی ۶۱ دانشجوی تمام‌وقت در کالج دانشگاه هاروارد انجام شد که از آنان خواسته شده بود برای ۳۰ روز زمان‌های خواب و بیداری‌شان را یادداشت کردند.

یافته‌ها نشان داد که الگوهای نامنظم خواب‌وبیداری با میانگین پایین‌تر نمره‌های درسی این دانشجویان ارتباط دارد. البته این پژوهشگران می‌گویند این بررسی ثابت نمی‌کند که الگوی نامنظم خواب علت کاهش نمره‌های دانشجویان است.

الگوهای نامنظم خواب همچنین با دیر به خواب رفتن و دیر بیدار شدن همراهی داشتند.

این بررسی نشان داد که در افرادی که خواب نامنظم دارند، آزاد شدن ملاتونین، هورمونی که آزاد شدن آن در شب باعث به خواب رفتن افراد می‌شود،تقریباً سه ساعت دیرتر در شب رخ می‌دهد.

از طرف دیگر تفاوت عمده‌ای در میانگین مدت کلی خواب میان اغلب دانشجویان دارای الگوهای خواب نامنظم و اغلب دانشجویان با الگوی خواب منظم وجود نداشت.

این دانشمندان می‌گویند با مداخلات از طریق نور مانند افزایش قرارگیری در معرض نور در طول روز می‌توان به منظم شدن الگوی خواب کمک کرد.

همچنین به گفته این پژوهشگران قرارگیری کمتری در معرض نور وسایل دارای صفحه نمایش الکترونیکی پیش از زمان خوابیدن هم می‌تواند به نظم الگوی خواب‌وبیداری کمک کند.

کد خبر 374079

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha