مينو حاجيان، كارشناس ارشد ﺍدﺍﺭه ﻏﺬﺍ دﺭ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻏﺬﺍﻭدﺍﺭﻭ گفت: برنج قهوهاي ازجمله غلات كامل است و ميتوان همراه با مصرف غلات كامل ديگر مانند جو و گندم كامل خطر ابتلا به ديابت را كاهش داد. برنج قهوهاي بخشي از فيبر، مواد معدني، ويتامين و برخي از تركيبات فنولي مورد نياز روزانه بدن را تأمين ميكند و پيشنهاد ميشود بهدليل خواص سلامتيبخش آن در رژيم غذايي افراد حداقل بهميزان دوبار در هفته موردمصرف قرار گيرد. وي گفت: پس از برداشت پوسته ابتدايي خارجيترين لايه شلتوك در كارخانه فرآوري و برنج سفيد حاصل ميشود كه لايه سبوس آن گرفته شده است. برنج قهوهاي از ارزش غذايي بالاتري نسبت به برنج سفيد برخوردار است.
غلات کامل و سبوسدار ازجمله سالمترین مواد غذایی محسوب میشوند.
کد خبر 374094
نظر شما