مهر به نقل از ایندیپندنت نوشت: در تحقیقی که توسط غول حسابداری دنیا، دلوییت، انجام شد ۳۶ درصد کارگران غیر انگلیسی که در حال حاضر مشغول کار در انگلستان هستند گفتهاند فکر میکنند تا ۲۰۲۲ این کشور را ترک میکنند در حالی که ۲۶ درصد هم برنامهریزی میکنند زودتر از این تاریخ تا ۲۰۲۰ از این کشور خارج شوند.
این نشاندهنده وضعیت شغلی ۱.۲ میلیون نفر از ۳.۴ میلیون کارگر مهاجر در انگلستان است و به بحران شغلی شدیدی که این کشور در آغاز روند خروج از اتحادیه اروپا با آن مواجه است اشاره دارد.
ترس از فرار مغزها ناشی از برگزیت با شروع بازگشت به وطن مهندسان افزایش یافته است؛ کارگران با مهارت بسیار بالا از کشورهای اتحادیه اروپا بیشتر به خروج از انگلستان فکر میکنند و ۴۷ درصد از آنها مطمئنا ظرف ۵ سال آینده از این کشور خارج میشوند.
۳۲ درصد از کارگران خارجی با مهارت بالا میگویند برای اینکه نظرشان را عوض کرده و در این کشور باقی بمانند، نیازمند شنیدن بیانیههای مثبتتری از سوی دولت هستند که از ماندن آنها حمایت کند.
برخی دیگر از این کارگران هم هزینههای کمتر زندگی و شرایط اولیه بهتر را برای بهبود توازن کار و زندگی خواستار شدهاند.
ترزا می، نخست وزیر انگلستان پیش از این برخی برنامههای خود برای بهبود وضعیت کارگران اتحادیه اروپایی و حق ماندن در این کشور پس از برگزیت را مطرح کرده است.
اما این پیشنهاد در گرو آن است که کارگران انگلیسی که در اتحادیه اروپا مشغول به کار هستند هم امتیازاتی مشابه به دست آورند؛ به این معنی که اروپاییهایی که در انگلستان ساکنند همچنان در وضعیتی نامعین به سر میبرند.
انگوسنولزپاتلر، نائب رئیس دلوییت، میگوید: در مواقعی که وضعیت نامعین باشد، کارگران ماهر زودتر از همه از کشور خارج خواهند شد. او اضافه کرد: شما نمیتوانید از بهترینها و باهوشترینها انتظار داشته باشید که منتظر بمانند و چند سال در وضعیت نامعین زندگی کنند.
نظر شما