همشهری آنلاین: صندوق بین‌المللی پول در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرد، دلار آمریکا در سال جاری میلادی تاکنون بیش از ۸ درصد ارزش خود را از دست داده که ضعیف‌ترین عملکرد آن از سال ۲۰۰۲ میلادی به بعد است.

مهر به نقل از رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، ارزشیابی دلار آمریکا بین ۱۰ تا ۲۰ درصد با توجه به شرایط اقتصادی کوتاه‌مدت ایالات متحده، بیش از ارزش واقعی خود است؛ در حالی که رشد ارزش یورو، ین و یوآن با توجه به زیرساخت‌های اقتصادی آنها صورت گرفته است.

در گزارش بخش خارجی صندوق بین‌المللی پول که به رصد ارزشیابی سالانه ارزها می‌پردازد به این نکته اشاره شده که با توجه به زیرساخت‌های اقتصادی آلمان، ارزشیابی واقعی و موثر ارز یورو بین ۱۰ تا ۲۰ درصد کمتر صورت گرفته است.

همچنین پوند انگلیس هم با توجه به زیرساخت‌ها و اصول اقتصادی بریتانیا، ۱۵ درصد بیش از ارزش واقعی خود است که این موضوع موجب بلاتکلیفی این منطقه به دنبال خروج از اتحادیه اروپا و ادامه همکاری اقتصادی آن با قاره سبز می‌شود.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: ارزش دلار در سال‌های اخیر بر اساس چشم‌انداز رشد باثبات اقتصادی آمریکا، افزایش نرخ بهره بانکی در مقابل تسهیل سیاست‌های پولی در منطقه یورو، ژاپن و نیز انتظار از اعمال اقدامات محرک مالی در ایالات متحده بدست آمده است.

در گزارش صندوق بین‌المللی پول آمده که شاخص ارزش دلار در برابر سایر ارزهای اصلی جهان از ابتدای سال جاری میلادی بیش از ۸ درصد روند کاهشی به خود گرفته که بدترین عملکرد دلار از سال ۲۰۰۲ میلادی به بعد محسوب می‌شود.

مسئولین صندوق بین‌المللی پول اعلام کردند: سیاستگذاران آمریکایی با کاهش کسری بودجه فدارال و نیز تصویب اصلاحات ساختاری به دنبال کاهش تراز تجاری هستند تا از این طریق به افزایش سطح پس‌اندازها و پویایی اقتصادی خود کمک کنند.

ضمن اینکه عدم توازن می‌تواند به «سیاست حمایتی» آمریکا لطمه وارد کند. همچنین در گزارش صندوق بین‌المللی پول آمده که ارزش یوآن چین در راستای اصول اقتصادی این کشور است.

بر پایه این گزارش صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: با توجه به اصول اقتصادی مکزیک و کره جنوبی، پول این دو کشور ۵ تا ۱۵ درصد ارزش خود را از دست داده است.

کد خبر 377798

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد‌ جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha