به گزارش واحد مرکزی خبر، طراحی و ساخت این زیر دریایی با همکاری دانشگاههای صنعتی ایران در طول 10 سال انجام شده است و بررسی های کارشناسان نظامی دریایی ایران از برابری توان این زیردریایی با نمونه های خارجی حکایت می کند.
امیر دریادارحبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش در این باره گفت: نیروی دریایی از ظرفیت بالایی در ساخت زیردریایی و انواع تجهیزات و ادوات نظامی و دفاعی برخوردار است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان این که نیروی دریایی، ناوچه موشک انداز کلاس پیکان ( پیش از انقلاب اسلامی تنها به دست چند کشور غربی ساخته می شد) را بدون هیچ وابستگی در کشور تولید می کند افزود: تولید ناوشکن موج ( جماران ) که شناوری چند منظوره و با توانایی های بالاست یکی دیگر از جلوه های خودکفایی و خودباوری در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: نیروی دریایی ارتش برای دفاع از مرزهای آبی به تجهیزات و ادوات نظامی و دفاعی فراوانی مجهز است که تجهیز شناورهای سطحی و زیرسطحی و پایگاه های خشکی به موشک یکی از این راهبردهای نظامی دفاعی است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برد موشک های کنونی نیروی دریایی نیاز این نیروی دفاعی را در سواحل جنوبی کشور تامین می کند.
امیردریادار سیاری افزود: راهبرد نیروی دریایی، راهبرد دفاعی مبتنی بر بازدارندگی است و نیروی دریایی ایران برای هیچ یک از کشورهای منطقه تهدید نیست و برای دفاع از منافع کشور در برابر هر تعارضی آمادگی کامل دارد.