به گزارش ایسنا، مطابق آمار دولتیِ این کشور، تعداد کانگوروها در سال ۲۰۱۶ حدود ۴۵ میلیون برآورد شد که تقریبا دو برابر جمعیت انسانی استرالیا هستند.
جمعیت کانگوروهای استرالیا در سال ۲۰۱۰ میلادی ۲۷ میلیون بود. بارش زیاد و افزایش منابع غذایی ازدلایل اصلی رشد سریع جمعیت این حیوان عنوان شده است.
اما اکنون این نگرانی وجود دارد که اگر تابستان بیباران باعث خشکسالی شود، میلیونها کانگورو گرسنه بمانند.
استرالیا قوانین سختی برای کشتن حیوانات وضع کرده است. هر ایالتی برای کشتار با هدف استفاده تجاری، بر اساس سطح پایداری محیط زیستی مجوز صادر میکند.
به گزارش رسانههای محلی، مجوزهای موجود برای کشتار حیوانات، به خاطر پایین بودن قیمت و نبود تقاضا استفاده نمیشود.
هر ساله بر سر کشتار کانگوروها مناقشه است. مخالفان میگویند هیچ دلیلی وجود ندارد که کاهش تعداد آنها به محیط زیست کمک کند.
از پوست حیوانات شکارشده برای مقاصد تجاری و صادرات استفاده میشود. اما گوشت آنها غالبا بهخاطر نبود تقاضا فاسد میشود.
به گزارش بیبیسی، کانگورو، حیوان ملی استرالیا است و خوردن گوشت آن به نوعی شرمآور محسوب میشود.
بعضی استرالیاییها خوردن گوشت کانگوروها را منبع خوبی برای جذب توریستهایی میدانند که به دنبال غذای بومی مانند گوشت شترمرغ و تمساح هستند.
طرفداران نیز میگویند که گوشت کانگورو کمچربی است و چون این حیوانات متان کمتری نسبت به دیگر حیوانات پرورشی تولید میکنند از نظر محیط زیستی مساعدند.
پرفسور "دیوید پاتن" از دانشگاه آدلاید به شبکه ایبیسی گفت: مردم باید از کشتار کانگورو حمایت کنند تا از اکوسیستم دیگر بخشهای کشور حمایت و از فاسد شدن گوشت این حیوانات هم جلوگیری شود.
همشهری آنلاین: زمینداران و بومشناسان استرالیایی درباره افزایش جمعیت کانگوروهای وحشی و تاثیرات محیط زیستی آن هشدار دادهاند.
کد خبر 382006
نظر شما