این بررسی یکی از چند مطالعهای است که فراتر از محیطهای آزمایشگاهی انجام گرفته و نشان میدهد چگونه تعاملات میان گونهها در طبیعت تحت شرایط جوی شدید در حال تغییر است.
کارشناسان استرالیایی و متخصصان دانشگاه هنگکنگ نشان دادند انباشت بالای دی اکسید کربن در اقیانوسها به نفع برخی از گونههای ماهی است و به آنها اجازه میدهد جمعیت خود را به دو برابر افزایش دهند اما میتواند به کاهش تعداد گونههای نادرتر منجر شده و از بین رفتن تنوع زیستی و تغییر ساختار جمعیت ماهیها را به دنبال داشته باشد که تاثیرات زیستشناختی متعددی به همراه دارد.
"دیوید کوویک" از موسسه علوم "کارنگی" که در این مطالعه مشارکت نداشت، گفت: طی چند سال گذشته کارشناسان بررسیهای آزمایشگاهی انجام دادند تا مشخص شود چگونه تغییر در ساختار شیمیایی آب دریا بر ارگانیزمهای دریایی تاثیر میگذارد. این بررسیها مفید بوده اما ارائه دقیقی از طبیعت به حساب نمیآید و به همین دلیل هم اکنون درک کافی از تاثیر اسیدی شدن بر تغییر تعامل میان ارگانیزمها وجود ندارد.
به گزارش مونگابی، درک نحوه تاثیرگذاری اسیدی شدن اقیانوسها بر تنوع زیستی حائز اهمیت است زیرا تنوع غنی از گونهها که هر کدام نقش خاصی در محیط زیست دارند عملکرد اکوسیستمها را حفظ کرده و به مقابله با تغییرات محیط زیستی کمک میکند.
همشهری آنلاین: با اسیدی شدن هرچه بیشتر اقیانوسها بر اثر تغییرات اقلیمی پیکربندی مجموع اکوسیستمهای دریایی مورد تهدید قرار میگیرد.
کد خبر 385579
نظر شما