به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در نشست خبری با اهالی رسانه با بیان اینکه در آستانه پانزدهمین سالگرد تاسیس سازمان پدافند غیرعامل هستیم، اظهار کرد: سعی میکنیم در این ایام برنامه هایی مشخص را دنبال کنیم از جمله موضوع پدافند غیر عامل را برای مردم تشریح کنیم و در مرحله بعد تعاریف جدیدی از پدافند غیر عامل در حوزه های جدید ارائه کنیم و سپس به آموزش عموم در این زمینه بپردازیم و در نهایت به ارزیابی آمادگی ها و توانمندی هایی که بخش های غیر نظامی و دولتی در برابر تهدیدات باید داشته باشند از طریق رزمایشها، مشغول شویم.
وی افزود: برنامه هایی در قرارگاه های چهارگانه خود در این هفته دنبال میکنیم و همچنین همایشی را هم برای این هفته تدارک دیده ایم و همایش دیگری با عنوان زن و پدافند غیر عامل را برای اولین بار برگزار می کنیم و در نهایت با علمای قم هم دیداری برای مشخص شدن برخی مسائل فقهی در زمینه اقدامات پدافند غیر عامل خواهیم داشت.
اهم اظهارات سردار جلالي به اين شرح است:
*اصلی ترین درگیری ما با آمریکا جنگ اقتصادی است. آنان احساس می کنند که توانایی آنها در بخش پولی و بانکی و تحریم ها می تواند روی ما اثر بگذارد که البته در اشتباه هستند و ما نیز یک طرح دفاع اقتصادی با عنایت به اقتصاد مقاومتی و توجه به تولید ملی برای بدترین روزهایی که ممکن است با بازگشت تحریم ها به وجود آید در برابر اقدامات آنان مقابله خواهیم کرد.
*روند هوشمندی زیر ساختی اگر متوجه آن نباشیم می تواند به افزایش تهدیدات کمک کند که برای نمونه شبکه های اجتماعی که یک ضرورت تردید ناپذیر برای امروز است اگر حاکمیت جمهوری اسلامی بر آن وجود نداشته باشد، غربی ها می توانند با پالس هایی که در این فضا ارسال می کنند هویت فرهنگی و اجتماعی ما را در اختیار بگیرند، بنابراین باید مراقب تهدیدات این فضا باشیم و البته مسئولان ما هم می دانند که میان فرصت و تهدید فاصله چندانی وجود ندارد.
*ما از یک سال پیش احتمال می دادیم که طرح حمله داعش به مجلس وجود دارد به همین دلیل طرحی را فراهم کردیم که امکان حمله با خودروی حامل مواد منفجره به ساختمان مجلس وجود نداشته باشد و دوستانمان هم در مجلس اقدامات را تا حدودی اجرا کردند اما بعد از حادثه تروریستی ای که رخ داد، هول شدند و شروع به دیوار کشی دور مجلس کردند که این دیوار کشیدن جزو طرح های ما برای بالا بردن امنیت مجلس نبوده است.
*ما دستورالعملی درباره گوشی هوشمند تهیه کردهایم و تهدیداتش را کاملا برشماری کرده ایم و آسیب پذیری های شخصی و شبکه ای دارد که اگر آن را مدیریت نشود می تواند هر کجا که می رویم و می آییم را با تاریخ و ساعت گزارش کند و این ممکن است برای آدم عادی مهم نباشد اما برای یک مسئول و مقام مهم است.
*اکثر گوشی های همراه ما یا برندشان اپل است یا نوکیا یا سامسونگ که هیج کدام از آنان سرور منطقهای شان داخل ایران نیست و اطلاعات بیرون می رود.
*الان تلگرام «بیگ دیتایش» (big data) داخل ایران نیست و وقتی داخل ایران نیست و توسط دیگران داده کاوی می شود می تواند بگوید که تا نود و هفت درصد رای مردم ایران کیست، می گوید مردم ایران به چه چیزی علاقه دارند به چه چیزی ندارند و کسانی که به آن دسترسی دارند می توانند خودشان با سیاست گذاری در شبکه اجتماعی، رای مردم را به سوی دیگری هدایت کنند.بیگ دیتای ما که می تواند رفتار فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ما را نشان دهد به درد چه کسی می خورد؟ به درد کسی جز آمریکا و اسرائیل و عربستان نمی خورد و تلگرام می تواند آن را به این کشورها بفروشد آن وقت ما می گوییم چطور بر جریانات اجتماعی ما می شود، اینگونه که پول دیتا را می دهد و از آن استفاده می کند.
نظر شما