همشهری آنلاین: سخنگوی وزیر بهداشت گفت: طبق دستور وزیربهداشت باید تسهیلات به پزشکان ایرانی خارج از کشور بدهیم تا به کشور بازگردند.

سخنگوی وزیر بهداشت

 به گزارش وبدا، دكتر ايرج حريرچي، افزود: باید تمهیداتی بیندیشیم تا پزشکان ایرانی که در خارج از کشور فعالیت می‌کنند را به کشور بازگردانیم.

وي در پاسخ به سوال وبدا درخصوص نتایج و دستاوردهای سفر اخیر وی به آلمان و اتریش، گفت: با توجه به کمبود پزشک در ایران، در کشور هشت میلیونی اتریش ۱۷۰۰ پزشک ایرانی مشغول به فعالیت هستند، درحالیکه کشور اتریش تنها 10 درصد جمعیت کشور ما را داراست.

حریرچی گفت: ازسال ۶۲ تاکنون سه الی پنج هزار پزشک در کشور تربیت کرده ایم که قسمت قابل توجهی از آنها در سایر کشورها خدمت می کنند، ضمن اینکه آنها سفیران کشور ایران و پزشکان بسیار خوش نامی هستند و باید تمهیداتی بیندیشیم تا آنها را به کشور بازگردانیم و طبق دستور وزیربهداشت باید تسهیلات به پزشکان ایرانی خارج از کشور بدهیم تا به کشور بازگردند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: خانواده‌ها اول از کیفیت ‌دانشکده‌ها در خارج از کشور مطمئن شوند، چراکه در برخی از کشورهای آسیایی و اروپای شرقی آموزش‌های آکادمیك پزشکی خوبی ارائه نمی‌شود و لذا تحصیلکرده‌های رشته‌های پزشکی نمی‌توانند از تبحر زیادی برخوردار باشند و باید دقت شود که تایید مدرک براساس کیفیت آموزش و سختی‌هایی که فرد متحمل می‌شود، باشد و استانداردهای ایران در آموزش نسبتا بالا و سختگیرانه است.

وی در خصوص سفر اخیر خود به آلمان به منظور شرکت در مجمع جهانی سلامت گفت: در این مجمع، اقدامات جمهوری اسلامی ایران در زمینه بیمه شدن مردم و محافظت مالی از آنها، تربیت سفیران و طرح تحول سلامت مورد استقبال قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این سفر با وزرای بهداشت آلمان، پرتغال و قطرنیز دیدارهایی داشتیم، افزود: با توجه به اقدامات ایران در حوزه سلامت و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران ، مقرر شد مجمع جهانی سلامت سال 2018 در ایران و در جزیره کیش برگزار شود.
حریرچی گفت: در کشور آلمان با پزشکان ایرانی ملاقات داشتیم و از بیمارستان سه هزار تختی چاریته برلین نیز بازدید کردیم، این بیمارستان قسمت عمده خدمات آموزشی دانشگاه برلین را ارائه می دهد.

وی با بیان این که در کشور اتریش با مقامات وزارت بهداشت اتریش نیز ملاقات داشتیم، گفت: در اتریش شرکتی فعالیت می‌کند که ۱۴۴ هزار تخت بیمارستانی را در اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی اداره می‌کند. این تعداد تخت از مجموع تخت های بیمارستانی موجود در کشور ما بیشتر است و 700 هزار نفر نیروی بهداشتی و درمانی اعم از پزشک، پیراپزشک و پرستار و غیره دارد، در حالیکه افرادی که در بهداشت و درمان کشور ما شاغل هستند، کمتر از این تعداد است.

حریرچی گفت: در دنیا حرکت به سمتی است که با مدیریت‌های انبوه کار می‌کنند و آنهایی که توانایی و دانش فنی مدیریت بیمارستان را دارند، این کار را انجام می‌دهند، تا با کم کردن هزینه‌های جانبی و سرباری بتوانند در هزینه‌ها صرفه جویی کنند و لذا باید هزینه اداره بیمارستان‌ها بهینه و در هزینه‌ها صرفه جویی شود در این مدل بیمارستان‌ها مستقل هستند.

کد خبر 386045

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha