به گزارش پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، بیماری ویروسی ابولا (Ebola virus disease) یا تب هموراژیک ابولا نوعی بیماری انسانی است که از ویروس ابولا ناشی میشود.
نشانههای این بیماری معمولا دو روز تا سه هفته بعد از تماس با ویروس و به صورت تب، گلودرد، دردهای ماهیچهای و سردرد ظاهر میشوند. معمولا حالت تهوع، استفراغ و اسهال و همچنین کاهش عملکرد کبد و کلیه ها به دنبال این موارد می آیند. در این زمان، مبتلایان دچار خونریزی میشوند.
اکنون یک گروه علمی از محققان در یک مطالعه جامع و پیچیده از نمونههای خون بیماران مبتلا به ابولا در سیرالئون موفق به شناسایی علائمی از این بیماری ویروسی شدند که میتواند به تلاشهای آتی برای درمان این بیماری کمک کنند.
این گروه علمی به هدایت دانشگاه ویسکانسین-مدیسون، از همه چیز از آنزیمها گرفته تا لیپیدها و سیستم ایمنی مرتبط با مولکولها یک تجزیه و تحلیل جامع انجام دادند.
این گروه علمی که شامل محققانی از آزمایشگاه ملی نورث وست پاسفیک، دانشکده پزشکی اکهان در کوه سینا، دانشگاه توکیو و دانشگاه سیرالئون هستند،11بیونشانگر کشف کردند که عفونتهای کشنده را از غیر کشنده متمایز میکنند.
مهمتر از همه این مطالعه نشان داد که سطوح دو بیونشانگر به نامهای L-threonine (یک آمینو اسید) و ویتامین D چسبیده به پروتیین میتوانند به دقت پیش بینی کنند که کدام بیماران زنده میمانند و کدام بیماران میمیرند.
یوشی هیرو کاوائوکا یکی از استادان ویروس شناسی در دانشکده دامپزشکی ویسکانسین-مدیسون میگوید، پزشکان با استفاده از این علائم میتوانند به منابع نادر درمانی اولویت داده و از بیمارترین بیماران مراقبت کنند.
محققان امیدوارند که با استفاده از نتایج این مطالعه بهتر به علت وجود تفاوتها در نحوه واکنش بدن بیماران به عفونت و اینکه چرا برخی بیماران میمیرند و برخی زنده میمانند، پی ببرند.
به گفته محققان، نتایج این مطالعه اطلاعات گرانبهایی در اختیار محققانی قرار میدهد که میخواهند در مورد ابولا مطالعه کنند.
نظر شما