همشهری آنلاین: سرپرست سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در مناطق زلزله‌زده نداریم.

سرپرست سازمان اورژانس کشور

به گزارش همشهري آنلاين، حسين كوليوند در عين حال افزود: باید تعدادی پزشک عمومی و متخصص ارتوپد به ظرفیت سرپل ذهاب افزوده شود همچنین تصمیم گرفته شد که 15 دستگاه آمبولانس از دانشگاه‌های علوم پزشکی تا پایان سال در مناطق زلزله زده مستقر شود و حضور فعال داشته باشند.

سرپرست سازمان اورژانس گفت: پس از انتقال مصدومان زلزله غرب کشور و پایدار شدن وضعیت بهداشتی و درمانی در این مناطق، برای پیگیری وضعیت موجود و برطرف کردن کمبودها و مشکلات، به مناطق زلزله زده سفر کردم.

او  اظهار داشت: وزیر بهداشت تاکید و توصیه فراوانی دارد که خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز در مناطق زلزله زده غرب کشور باید به نحو مطلوب ارائه شود و تمام معاونت‌های وزارت بهداشت، سازمان‌های تابعه و روسای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور، مکلف شدند که به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کمک کنند و دکتر قدیمی نیز به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مناطق زلزله زده منصوب شد.

 كوليوند با اشاره به بازدید خود از بیمارستان جایگزین شهدای سرپل ذهاب، افزود: در این بیمارستان بخش‌های اورژانس، سی سی یو، آی سی یو، بستری، اتاق عمل و داروخانه فعال شده و  اولین عمل جراحی در این بیمارستان با موفقیت انجام شد.

سرپرست سازمان اورژانس کشور یکی از مشکلات سرپل ذهاب را عدم وجود کلینیک ویژه و مطب پزشکی فعال در این شهر عنوان کرد و گفت: در جلسه ای که با نماینده مردم سرپل ذهاب و قصر شیرین در مجلس و فرماندار سرپل ذهاب داشتیم، مقرر شد محلی را برای راه اندازی کلینیک ویژه در اختیار ما قرار دهند و پس از تجهیز از جمعه آغاز بکار کند تا پس از معاینه و ویزیت مردم توسط متخصصین، در صورت نیاز به اقدامات درمانی و بستری، توسط آمبولانس یا سرویس‌های در نظر گرفته شده، به بیمارستان بانگر منتقل شوند.

کولیوند تصریح کرد: با توجه به نیاز مصدومان به اقدامات توانبخشی، به مسئولان سرپل ذهاب پیشنهاد دادیم که مکانی را برای راه اندازی مرکز جامع توانبخشی در سرپل ذهاب در اختیار ما قرار دهند تا پس از تجهیز بتواند به مصدومانی که توانبخشی و فیزیوتراپی نیاز دارند، خدمات ارائه دهد.

او  یادآور شد: جلسه ای با دهیاران، شورایاران و مسئولان محلی شهری و روستایی سرپل ذهاب و دشت ذهاب داشتیم و در جریان مسائل و مشکلات آن مناطق قرار گرفتیم.

سرپرست اورژانس كشور  افزود: خوشبختانه همه از خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده، رضایت داشتند و خانه‌های بهداشت و نظام شبکه بهداشت در مناطق زلزله زده فعال است و همکاران ما در حوزه بهداشت، خدمات مراقبت و پیشگیری از بیماری‌ها را ارائه می‌دهند و خوشبختانه هیچ بیماری واگیری، مناطق زلزله زده را تهدید نمی‌کند.

کولیوند با بیان اینکه مردم مناطق زلزله زده در برابر آنفلوانزا واکسینه شدند، افزود: مقرر شد با همکاری فرمانداری سرپل ذهاب، به همکاران بهداشتی و درمانی ما که منازل آنها آسیب دید و در چادر استقرار دارند، کانکس داده شود و شب گذشته چادر چندین نفر از آنها به دلیل طوفان تخریب شد.

 او با اشاره به بازدید خود از بیمارستان‌های صحرایی سپاه و ارتش در سرپل ذهاب، یادآور شد: این بیمارستان‌های مجهز، خدمات مطلوبی را در بخش‌های مختلف به مردم ارائه می‌دهند و خوشبختانه یک ساعت قبل از بازدید ما از بیمارستان صحرایی سپاه، یک مادر باردار زایمان کرده بود و پسری به نام محمد حسین را به دنیا آورده بود و نباید فراموش کرد که چنین اتفاقات و خبرهایی، موجب شادی و شور و شعف و رفع خستگی خدمتگزاران به مردم می‌شود.

کولیوند گفت: از شهر ازگله و شهرستان ثلاث باباجانی نیز بازدید کردیم و خوشبختانه خدمات بهداشتی و درمانی مناسبی در قالب بیمارستان صحرایی، کلینیک سیار دندانپزشکی و خدمات بهداشتی در کانکس به مردم ارائه می‌شود.

کد خبر 391779

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha