به گزارش ايسنا، محمدحسین بازگیر با بیان این که پسماندها بر اساس قانون مدیریت پسماند به پنج گروه عادی، صنعتی، پزشکی، کشاورزی و پسماندهای ویژه تقسیمبندی میشوند، اظهار کرد: زبالههای الکترونیک بخشی از پسماندهای ویژه هستند.
وی ادامه داد: پسماندهای ویژه برخی از پسماندها هستند که یا سمی هستند و یا خاصیت رادیواکتیوی، اشتعال و خورندگی دارند.
بازگیر با بیان این که به پسماندهای ویژه عاملی دارند که آنها را نیازمند مدیریت خاص و ویژهای میکند، تصریح کرد: پسماندهای ویژه ممکن است در هر کدام از پنج گروه پسماندها قرار گیرند. در پسماندهای عادی یا زبالههای خانگی بخشی مانند مدارهای الکتریکی، لامپها، قطعات الکترونیک و باطریها قسمت ویژه پسماندهای عادی هستند.
رئیس اداره محیط زیست شهر تهران ادامه داد: در ساختار این گونه وسایل الکترونیک فلزات سنگینی مانند آهن، قلع و نیکل به کار گرفته میشود که میتوانند برای محیط زیست، آب، خاک و حتی سلامت انسان مضر باشند.
بازگیر با تاکید بر این که مسئولیت ساماندهی زبالههای الکترونیک بر عهده شهرداری تهران است، گفت: شهرداری باید زیرساخت لازم را برای جمعآوری این گونه زبالهها و امحای صحیح آنها فراهم کند.
وی در پایان تاکید کرد: جداسازی این گونه زبالهها از زبالههای عادی از اهمیت زیادی برخوردار است بنابر این شهرداری تهران با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست باید آموزش و اطلاعرسانی صحیح در این زمینه را در دستور کار خود قرار دهد همچنین بستر مناسبی برای امحای این گونه زبالهها فراهم کند.
همشهری آنلاین: رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با تاکید بر این که شهرداری تهران باید بستر مناسبی برای امحاء و جمعآوری زبالههای الکترونیک شهر فراهم کند، گفت: اینگونه زبالهها میتوانند برای آب، خاک و سلامت انسان مضر باشند.
کد خبر 392451
نظر شما