به گزارش سرویس علمی فرهنگی همشهری حمید گرمابی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی پلمیر، با اعلام این مطلب گفت: نفوذناپذیری از جمله خواص مورد نیاز شلنگ های سوخت رسانی خودرو است که این خاصیت به مقدار زیادی در نانو کامپوزیت های پلی آمید تحقق می یابد.وی، نقطه اشتعال بالا را از دیگر خواص مورد نیاز شلنگ های سوخت خودرو دانست که در این نانو کامپوزیت ها وجود دارد.
استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر از وزن مخصوص پایین به عنوان دیگر مزیت این نانو کامپوزیت ها نام برد و افزود: به طور کلی با کاهش وزن خودرو میزان سوخت مصرفی کاهش می یابد و با توجه به افزایش قیمت انرژی و مسایل زیست محیطی استفاده از پلیمر در صنایع خودروسازی روزبه روز گسترش پیدا می کند. چرا که پلیمرها علاوه بر سبکی از استحکام ویژه و بالایی برخوردارند به طوری که در خودروهای مدرن از باک های پلیمری نیز استفاده می شود. اما متاسفانه هنوز در ایران باک های پلیمری استاندارد رواج پیدا نکرده اند و باک های پلیمری مورد استفاده فعلی استانداردهای روز دنیا را پاس نمی کنند.
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی پلیمر در مورد مراحل اجرایی پروژه نیز گفت: پس از انجام تحقیقات اولیه، با استفاده از امکانات آزمایشگاهی با طراحی مناسب و با در نظر گرفتن عوامل مهم این نانو کامپوزیت را در شرایط مختلف تولید کردیم که این نانو کامپوزیت در واقع ماده اولیه ساخت لوله شلنگ سوخت خودرو بود.