به گزارش مهر، دکتر حمید اکبری با اعلام اين خبر افزود: برای پذیرش دانشجویان ایرانی که قبلا به دانشگاههای خارجی رفتهاند و آن دانشگاهها در فهرست دانشگاههای معتبر قرار نداشتند سه شرط تعیین کرده بودیم که در صورت برآورده شدن این شروط، مدارک آنها ارزشیابی میشد و این دانشجویان معطل نشوند.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي یادآور شد: یکی از مشکلات، انتقال دانشجویان به داخل کشور است. اگر دانشجویی در دانشگاه غیرمعتبر خارجی تحصیل کند حق انتقال به دانشگاههای علوم پزشکی داخل کشور را ندارد.
وی افزود: از دیگر مشکلات ارزشیابی پایان دوره و مدرک تحصیلی این گروه از دانشجویان است. از نظر وزارت بهداشت اگر دانشجویی در دانشگاه غیرمعتبر تحصیل کرده باشد مدارکش ارزشیابی نمیشود و با مشکل مواجه خواهد شد.
اکبری گفت: مسئله دیگر ارائه تسهیلات است. به دانشجویانی که در دانشگاههای غیرمعتبر تحصیل کنند تسهیلاتی از جمله تسهیلات ارزی و معافیت برای آقایان مشمول داده نمیشود.
وی با اشاره به شروطی که برای انتقال دانشجویان خارجی به دانشگاههای علوم پزشکی کشور تعیین شده است، گفت: آییننامه شرایطی را برای کسانی که از ۲۰۱۸ درخواست انتقال میدهند تعیین کرده است. این افراد کسانی هستند که از سال ۲۰۱۷ تحصیل خود را در دانشگاههای معتبر شروع کردهاند و از سال ۲۰۱۸ درخواست انتقال میدهند.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: برای انتقال به دانشگاههای علوم پزشکی سه معدل اهمیت دارد. معدل دیپلم باید بالای ۱۶ باشد، معدل پیش دانشگاهی باید بالای ۱۷ باشد و معدل واحدهایی که دانشجو در خارج از کشور گذرانده باید بالای ۱۵ باشد. در حالی که پیش از این هر سه معدل بالای ۱۴ بود. اکنون میزان معدلها تغییر کرده است.
وی یادآور شد: از تعداد واحدهای گذرانده شده نیز دانشجو باید ۷۲ واحد مورد قبول را بر اساس سرفصول دروس آموزشی ایران گذرانده باشد. البته این شرط همچون گذشته است اما باید تاکید کنم که دروس فصول آموزشی در ایران ملاک است اگر کسی در خارج از کشور ۷۲ واحد بگذراند و اعلام کند که میخواهد منتقل شود ما اینجا دروس را تطبیق میدهیم که بر اساس درسهای رشته مربوطه در کشور منطبق است یا خیر.
اکبری خاطرنشان کرد: البته کماکان تاکید ما در وزارت بهداشت بر این است که دانشجویان در دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت تحصیل کنند تا با مشکلات کمتری مواجه شوند.
نظر شما