یکشنبه ۲ دی ۱۳۸۶ - ۱۵:۴۳
۰ نفر

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به خاطر طعم ماهی از خوردن آن امتناع می‌کنید، پیشنهاد می‌کنیم علاوه بر تغییر در انتخاب نوع ماهی خریداری شده، روش‌های دیگر پخت آن را نیز امتحان کنید.

آشپزی

 کوکوی ماهی یکی از این روش‌هاست. وقتی ماهی را به حالت خردشده به همراه مواد طعم‌دهنده به صورت کوکو میل کنید، دیگر حتی بوی زهم بودارترین ماهی‌ها را نیز احساس نخواهید کرد. بنابراین لازم نیست به خاطر طعم آنها از خوردن این پروتئین حیوانی پرخاصیت صرف‌نظر کنید؛ در ضمن این روش پخت برای علاقه‌‌مند کردن بچه‌ها به خوردن ماهی نیز بسیار سودمند است.

 مواد لازم برای 4 نفر:

ـ 350 گرم سیب‌زمینی
ـ 300 گرم فیله هر نوع ماهی دلخواه
ـ 4 عدد پیازچه (خرد شود)
ـ یک قاشق چای‌خوری زنجبیل خردشده
ـ 2 قاشق سوپ‌خوری گشنیز خردشده
ـ 2 قاشق چای‌خوری آب لیموترش
ـ 4 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع مخصوص
سرخ کردن
ـ نمک و فلفل به میزان لازم
ـ چند عدد لیموترش تازه و چند برگ گشنیز تازه برای تزئین
نکته: اگر فیله ماهی در دسترس ندارید، ماهی شیر را انتخاب کنید. این ماهی تیغ ریز ندارد و استفاده از آن برای درست کردن کوکو مناسب است.

 طرز تهیه:

1 ـ سیب‌زمینی‌ها را به مدت 15 دقیقه در محلول آب و نمک بپزید؛ سپس از آب بیرون آورده و چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

2 ـ فیله ماهی را با چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید و در کاسه بلوری بریزید؛ بعد پیازچه، گشنیز و زنجبیل را به همراه آب لیموترش تازه به آن اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

3 ـ وقتی سیب‌زمینی‌های آب‌پزشده سرد شدند، پوست آنها را بگیرید و رنده کنید. پس از آن به مخلوط ماهی بیفزایید و خوب هم بزنید.

4 ـ روغن را در تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. حالا مقداری از مخلوط را با دست برداشته و ابتدا در کف دست به صورت گلوله‌ای درآورید، سپس گلوله را فشار داده و آن را تبدیل به دایره کوچکی با قطر تقریبا 3 سانتی‌متر کنید و بعد در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. این کار را تا پایان یافتن مواد انجام دهید. پس از آنکه یک روی کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. در پایان کوکوها را در ظرفی چیده و با تعدادی برگ گشنیز و برش‌های لیموترش تزئین کنید.

توجه: حرارت اجاق گاز را آن‌قدر زیاد نکنید که تنها روی کوکو سرخ شده و مغز آن خام بماند. این کوکو باید روی حرارت متوسط سرخ شود.

کد خبر 39878

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز