مواد لازم:
یک عدد ماهی سرخو یا سفید متوسط
یکصد گرم کره یا روغن زیتون
حلقه لیموترش و گوجهفرنگی به مقدار زیاد برای تزئین
نصف فنجان آبلیمو تازه
نمک و فلفل به مقدار کافی.
طرز تهیه:
فلسهای ماهی را میگیریم و شکمش را پاره میکنیم و محتویات آن را خارج کرده تمیز میشوئیم و با کارد یا اره مخصوص آن را از وسط نصف مینماییم بهطوریکه بهشکل دو عدد ماهی دربیاید.
کره آب کرده، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته میکنیم و در فر ابتدا به مدت 45دقیقه با درجه حرارت 250درجه سانتیگراد میگذاریم.
سپس از فر خارج میکنیم و روی آن را کمی روغن زیتون با آبلیمو میکشیم و دوباره در فر با درجه حرارت 200درجه سانتیگراد به مدت 30دقیقه میگذاریم تا خوب پخته شود.
ماهیها را در ظرف متناسبی قرار میدهیم و با حلقههای لیموترش و گوجه فرنگی و جعفری تزئین میکنیم.