همشهری آنلاین: طبق نتایج یک مطالعه جدید، داروی متداول برای آرتروز روماتوئید می‌تواند درمان جدید موثری برای کاهش میزان گلوکز خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ باشد.

داروی آرتروز به کاهش قندخون کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، بیماری آرتروز روماتوئید که حدود یک درصد جمعیت جهان به آن مبتلا هستند، یک بیماری مزمن خودایمنی است که موجب بروز درد و تورم در مفاصل می‌شود.

داروی ضدالتهابی موسوم به lefluonamide موجب کاهش میزان گلوکز خون و بازگشت مقاومت انسولین در مدل‌های موش آزمایشگاهی مبتلا به دیابت نوع۲ شد. این یافته بیانگر این مطلب است که این درمان می‌تواند به عنوان یک درمان موثر آنتی بیوتیکی در نظر گرفته شود.

«زیولانگ زو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه یانگژو چین، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم lefluonomide پروتئین درگیر در بی حس کردن گیرنده انسولین را هدف قرار می دهد. این گیرنده مسئول آموزش سلول‌ها در شروع به جذب قند از جریان خون است.»

داروی lefluonomide از مدت‌ها قبل به عنوان داروی درمان آرتروز روماتوئید تایید شده است. در مطالعات قبلی هم اشاره شده که بیماران دریافت کننده این دارو، دارای میزان پایین‌تر گلوکز خون بوده و همچنین بیماران چاق وزن کم کرده بودند.

به گفته زو، «ما می‌دانیم برخی عوامل التهابی می‌توانند گیرنده انسولین را هم بی‌حس کنند و lefluonamide یک دارو ضدالتهابی است از این رو تاحدودی از طریق تاثیر ضدالتهابی‌اش می‌تواند قندخون را کنترل کند.»

گام بعدی این تیم تحقیق، انجام آزمایشات بالینی این دارو بر روی انسان است.

کد خبر 400019

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha