به گزارش خبرنگار مهر، محققان این مطالعه حدود ۵۶۰۰ زن را در استرالیا، نیوزیلند، بریتانیا و ایرلند که هرگز بچهای نداشته و قصد بارداری داشتند مورد بررسی قرار دادند.
محققان دریافتند زنانی که کمتر از یک تا سه بار در روز میوه میخوردند در مقایسه با زنانی که سه وعده یا بیشتر در روز میوه مصرف میکردند، طول مدت باردار شدنشان یک ماه بیشتر بود.
همچنین محققان دریافتند زنانی که چهار وعده یا بیشتر در هفته فست فود میخوردند در مقایسه با زنانی که به ندرت فست فود خورده یا اصلا فست فود نمیخوردند، مدت زمان باردارشدنشان حدود یک ماه بیشتر بطول انجامید.
هشت درصد زوج های این مطالعه جزء گروه نابارور دسته بندی شدند چراکه مدت زمان باردارشدنشان بیش از یک سال بطول انجامید، درحالیکه ۳۹ درصد زنان در مدت یک ماه باردار شدند.
محققان دریافتند ریسک ناباروری در بین زنان دارای کمترین میزان مصرف میوه از ۸ درصد تا ۱۲ درصد افزایش یافت، و در بین زنانی که چهار بار در هفته یا بیشتر فست فود میخوردند این خطر از ۸ درصد تا ۱۶ درصد افزایش یافت.
«کلر رابرتس»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آدلاید استرالیا، در این باره میگوید: «این یافتهها نشان میدهد که مصرف رژیم غذایی با کیفیت خوب که شامل میوه و به حداقل رساندن مصرف فست فودها باشد موجب بهبود باروری شده و مدت زمان باردار شدن را کاهش میدهد.»
وی در ادامه میافزاید: «دادههای ما نشان میدهد که مصرف مکرر فست فودها زمان باردارشدن را به تاخیر میاندازد.»
نظر شما