به گزارش ایرنا، کار با این سیستم پایدار بسیار ساده است و در مقایسه با سایر روشها نیاز به نگهداری کمتری دارد و حداکثر کارآیی و امنیت را در اختیار میگذارد.
نکته قابل توجه این است که این سیستم قادر است حدود 80 درصد از ضایعات مواد غذایی را به یک شیره غنی از مواد غذایی تبدیل کند که میتوان آن را در یک فرآیند دیگر به کود مایع مورد نیاز برای کشاورزی و باغبانی تبدیل کرد.
این سیستم به حسگرهایی مجهز است که پایان هر مرحله از کار را اعلام کرده و در صورت بروز هرگونه مشکل امنیتی، موضوع را با استفاده از گوشی هوشمند و تلفن ثابت به صورت لحظهای به متخصصان اطلاع میدهد.
یک سیستم بازیافت بیهوازی عملکردی شبیه به یک دستگاه گوارش بیوشیمیایی دارد که مواد ارگانیک را در یک محیط خالی از اکسیژن تجزیه میکند.
این سیستم با استفاده از ترکیب میکروارگانیسمهای بیهوازی، بقایای مواد غذایی را به بیوگازی تبدیل میکند که میتوان آن را به گرما و انرژی الکتریکی تبدیل کرد.
با استفاده از گرمای حاصل از این فرآیند، آب گرم لازم برای حفظ دمای مخزن تجزیه در حدود 50 درجه سانتیگراد تهیه میشود. همچنین سیستم کنترل، حسگرها، موتورها، پمپها، فنها و تمام اجزای این سیستم با استفاده از انرژی الکتریکی حاصل از کارکرد سیستم عمل میکنند. این سیستم قادر است از هر تن ضایعات مواد غذایی، بین 200 تا 400 کیلووات ساعت انرژی الکتریکی تولید کند.
محققان در حال ساخت یک نمونه قابل حمل این سیستم هستند که قرار است درون یک کانتینر 6 متری راهاندازی شود و به عنوان یک سیستم سیار در مناطقی که نیاز فوری به بازیافت مواد غذایی وجود دارد، مورد استفاده قرار گیرد.
همشهری آنلاین: محققان دانشگاه ملی سنگاپور یک سیستم بازیافت بیهوازی و پایدار ساختند که قادر است بقایای مواد غذایی را به انرژی الکتریکی، گرما و کود تبدیل کند.
کد خبر 406005
نظر شما