همشهری آنلاین: با ارسال پیامک‌های تهدید آمیز در خصوص نظر نمایندگان در باره پیوستن به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم، تعدادی از نمایندگان به هیات رئیسه مجلس شکایت کردند

پیامک

به گزارش ايرنا، تعیین تکلیف لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (ATFT) پس از حاشیه‌ها و جنجال بسیار، دو ماه مسکوت ماند؛ یکی از این حاشیه‌ها پیامک‌های هشدار و تهدیدی بود که برخی نمایندگان مجلس دریافت کردند.

بسیاری از نمایندگان از ابتدای بررسی این لایحه در مجلس از دریافت پیامک‌های تهدید آمیزی خبر دادند که در مدت بررسی این لایحه برای آنها ارسال شده بود؛ برخی از نمایندگان گفتند که حدود 500 یا 600 پیامک تهدید آمیز از شماره‌های مختلف درمورد این لایحه دریافت کرده‌اند، پیامک‌هایی که از آنها می خواست به لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم رای ندهند، این پیامک‌های تهدید آمیز حتی باعث واکنش رئیس مجلس شورای اسلامی شد.

  • پیامک‌های تهدید آمیز صدای لاریجانی را هم درآورد

این خبر از زمانی رسانه‌ای شد که علی ادیانی‌راد نماینده قائمشهر در تذکری در جلسه علنی چهارشنبه هفته گذشته (23 خرداد)  مجلس، ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز به نمایندگان درباره لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم را توهین‌آمیز توصیف کرد.

علی لاریجانی، رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: ارسال پیامک تهدیدآمیز به نمایندگان ممکن است موجب شود نمایندگان نتوانند در موضوعات مختلف تفکر کنند لذا ما در هیات رییسه این موضوع را بررسی می‌کنیم که چطور شماره‌های نمایندگان در اختیار این افراد قرار گرفته و برای آن تمهیدی خواهیم کرد.

این پیامک‌های تهدید آمیز باعث واکنش جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی شد، این نمایندگان از هیات رئیسه مجلس خواستند که نسبت به این اقدام موضعی اتخاذ کند و این موضوع را به اطلاع دادستان یا رییس قوه قضاییه برساند.

  • جلودارزاده: پیامک‌ها حاوی الفاظ توهین آمیز و تهدید بود

سهیلا جلودارزاده نماینده تهران درباره ارسال پیامک‌های انبوه به برخی از نمایندگان و تهدید کردن آنها گفت: متاسفانه بنده و سایر دوستان اصلاح طلبان نیز در مجلس شورای اسلامی طبق اطلاعاتی که در اختیار دارم جزو دریافت کنندگان این پیامک‌ها بودیم که بعضا برخی از آنها توهین آمیز بود.

وی افزود: برخی از این پیامک‌ها از شماره‌های شخصی و با الفاظ توهین آمیز و‌ بعضا آمیخته به تهدید بود که بدون شک این رویکرد اقدام درست و قابل قبولی نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: این پیامک‌‌ها به صورت گروهی برای همه دوستان ما در مجموعه اصلاح طلب مجلس و‌ حتی غیراصلاح طلب ارسال شده است، بعضی از پیامک‌ها با قید اسامی تشکل‌های مختلف ازجمله تشکل‌های دانشجویی بود که محتوای مودبانه داشت اما سایر پیامک‌هایی که اسامی در آنها قید نشده بود هم حاوی الفاظ توهین آمیز و‌ تهدید بود.

  • نماینده دماوند: 500 پیامک تهدیدآمیز برایم ارسال شد

قاسم میرزایی نیکو نماینده مردم دماوند در مجلس گفت: در هنگام بررسی این لایحه حدود 500 پیامک تهدیدآمیز برای من ارسال شد.
وی با بیان این که نمایندگان معترض اعتراض خود را به هیات رییسه مجلس ارائه خواهند کرد، اظهار داشت: هیات رییسه موظف است شکایات ما را به دادستان یا رییس قوه قضاییه برساند تا جلوی این مسائل گرفته شود.

نماینده مردم دماوند در مجلس افزود: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی باید جلوی این مسائل را بگیرند.

میرزایی نیکو ادامه داد: این پیامک‌ها از شماره های مختلف و بعضا شماره‌های شخصی برای ما ارسال شده است، ما می‌خواهیم هر چه سریع تر به این موضوع رسیدگی شود.

  • برخی نمایندگان شکایات خود درباره پیامک‌ها را به هیات رییسه ارائه کردند

محمد علی وکیلی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی نیز گفت: برخی نمایندگان شکایات خود درباره ارسال این پیامک‌های تهدید آمیز را به هیات رییسه مجلس ارائه کرده‌اند.

وی تصریح کرد: در این راستا در هیات رییسه مجلس جلسه‌ای تشکیل شده ولی مجددا باید جلسه دیگری در هیات رییسه برگزار شود تا مشخص شده آیا این پیامک‌ها منشا سازمانی دارد یا فردی بوده است.

کد خبر 408223

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha