همشهری آنلاین: تحقیق جدید نشان می دهد نوزادانی که در طول بارداری مادر در معرض داروهای ضدافسردگی قرار می گیرند با احتمال نسبتا بالاتر ابتلا به مشکلات حرکتی روبرو هستند.

تاثیر داروهای ضدافسردگی در بارداری بر مهارت‌های حرکتی کودک

به گزارش خبرنگار مهر، محققان استرالیایی تاکید می‌کنند قبل از ارائه هر گونه نتیجه‌گیری قطعی، نیاز به انجام تحقیقات بیشتری است.

دکتر «مگان گالبالی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مرداک، در این باره می‌گوید: «هنوز مشخص نیست که چقدر طیف رشد حرکتی مشاهده شده بر فعالیت‌ها و زندگی روزمره کودک تاثیر دارد.»

به گفته محققان، بین ۸.۵ تا ۱۱ درصد زنان در طول بارداری دچار افسردگی می‌شوند. در عین حال، میزان داروهای ضدافسردگی تجویزشده برای زنان باردار در طول ۱۰ تا ۱۵ گذشته، ۴ تا ۱۶ برابر افزایش یافته است.

طبق اعلام محققان، در صورت عدم درمان افسردگی، این بیماری در طول بارداری با نرخ بالا مشکلاتی نظیر زایمان زودهنگام، وزن پایین هنگام زایمان و عوارض بعد از زایمان مرتبط است.

در این مطالعه، تیم تحقیق ۱۸ مطالعه قبلی را که مربوط به بررسی نوزادان یا کودکان بعد از قرارگیری در معرض داروی ضدافسردگی در طول بارداری مادرشان بود، را بررسی کردند.

آنها دریافتند داروهای ضدافسردگی، غالباً از گروه داروهای موسوم به SSRI، می‌توانند بر رشد حرکتی نوزادان تاثیر گذارند، چرا که سروتونین نقش مهمی در رشد مغز دارد.

کد خبر 409430

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha