همشهری آنلاین: متخصص تغذیه با اشاره به لزوم تأمین آب بدن برای مقابله با گرمازدگی گفت: در فصل تابستان از مصرف نوشیدنی‌های شیرین پرهیز کنید.

مرتضی صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با نوشیدنی‌های مفید در فصل تابستان و راهکارهای مقابله با گرمازدگی اظهار داشت: مصرف شربت خاکشیر و تخم شربتی در فصل تابستان جهت مقابله با گرمازدگی توصیه می‌شود و این دو نوع شربت علاوه بر نگهداری آب بدن و رفع عطش، املاح و ویتامین بدن را که از طریق تعریق از دست می‌روند، تأمین می‌کند.

وی افزود: تخم شربتی و خاکشیر قابلیت نگهداری آب در بدن را داشته و آرام آرام املاح و آب بدن را آزاد می‌کند، بنابراین جهت رفع تشنگی و مبارزه با گرمازدگی بسیار مناسب هستند.

این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه افراد باید در فصل تابستان مایعات فراوان نوشیده تا آب و الکترولیت بدن تأمین شود، عنوان کرد:‌ بهترین نوشیدنی آب،‌ شربت خاکشیر و تخم شربتی است، همچنین نوشیدنی‌های شیرین در این فصل توصیه نمی‌شود، چرا که علاوه بر ایجاد عطش، چاقی نیز به همراه دارد.

صفوی گفت: همچنین استفاده از لیموترش در شربت می‌تواند در مقابله با گرمازدگی بسیار حائز اهمیت باشد، بنابراین مصرف روزانه آن برای افراد توصیه می‌شود.

کد خبر 411970

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha