مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: میوه‌ها و سبزی‌ها از اسفناج و کاهو گرفته گوجه و طالبی مانند فراورده‌های حیوانی می‌توانند منشا بیماری‌های عفونی منتقل‌شونده از راه غذا باشند.

lettuce

برای ایمن ماندن از این بیماری‌ها هنگام آماده کردن میوه‌ها و سبزی‌ها به این توصیه‌ها توجه کنید:

دست‌هایتان پیش و پس از آماده کردن سبزی‌ها و میوه‌ها با آب و صابون بشویید.

- اگر هنگام آماده کردن سبزی‌ها و میوه‌ها بخش‌هایی از آن‌ها آبگز شدند، این بخش‌های آسیب‌دیده را پیش از خوردن ببرید و دور بیندازید.

- میوه‌ها و سبزی‌ها پیش از پوست کندن بشویید تا از انتقال کثافات و باکتری‌ها جلوگیری شود.

- از یک برس پاک سبزیجات برای پاک کردن فراورده‌هایی مانند طالبی و خیار استفاده کنید.

- میوه یا سبزی را با یک پارچه پاک یا حوله کاغذی خشک کنید.

- خارجی‌ترین برگ‌های کاهو یا کلم را جدا کنید.

کد خبر 413018

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha