به گزارش يورونيوز، پیشتر تصور میشد گوشیهای این کمپانی در مقابل یکی از اصلیترین ناامنیهای مرسوم به نام ملتداون Meltdown ایمن هستند اما تحقیقات جدید خلاف این موضوع را نشان میدهد.
مایک شوآرتز که سرپرستی این تیم تحقیقاتی را بر عهده دارد در این خصوص به رویترز می گوید: «به صورت بالقوه تلفنهای همراه بیشتری هستند که تحت تاثیر این ناامنی موسوم به باگ ملتداون Meltdown هستند. در واقع صدها میلیون گوشی وجود دارد که تحت تاثیر این خطر قرار دارند و میتوانند هک شوند.»
کمپانی سامسونگ هم تایید کرده که گوشیهای مدل گلکسی اس ۷ این شرکت در خطر آلوده شدن از سوی ملتداون Meltdown قرار دارند و برای این منظور در حال طراحی یک بخش امنیتی قویتر است. سامسونگ البته فاش نکرده چه تعداد از گوشیهای این شرکت به این آلودگی مبتلا شده اند. سخنگوی شرکت سامسونگ البته میگوید هیچ گزارشی مبنی بر اینکه دیگر مدلهای این شرکت با چنین مشکلی مواجه هستند وجود نداشته است.
اسپکتر (Spectre) و ملتداون (Meltdown) دو آسیبپذیری امنیتی هستند که یکی از قابلیت های پایه و اساسی پردازنده ها به نام Speculative Execution یا اجرای زودهنگام را برای دسترسی غیر مجاز به اطلاعات کاربر استفاده می کنند و مشکل اینجاست که توسط سیستم های آنتی ویروس هم قابل شناسایی نخواهد بود.
ملتداون با نفوذ به سیستم تلفن همراه، اطلاعات و محتویات داخلی را استخراج و به عبارت سادهتر موبایل را هک میکند. هکرها می توانند این آسیب پذیری ها را از طریق عبور از موانع سخت افزاری یا فریب دادن برنامه ها به رمزهای عبور و همچنین اطلاعات حسابهای بانکی دست یابند.
بر اساس گزارش شرکت سامسونگ، حدود ۳۰ میلیون نفر از زمان ارائه این مدل، از گوشیهای مدل گلکسی اس ۷ سامسونگ استفاده میکنند.
نظر شما