به گزارش ایسنا، محمد حضرت پور در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت قدیمی ترین ساختمان رادیو و تلویزیون محلی ایران(ارومیه) به عنوان موزه تاریخی، اظهار کرد: این ساختمان متعلق به شهرداری ارومیه است که با همکاری اداره اطلاعات آذربایجان غربی به عنوان موزه و گنجینهای برای پاسداشت ۴۰ سال مجاهدت و ایثارگریهای حافظان امنیت و آرامش شهر و استان ایجاد میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه تاکنون هیچ گونه سندی از عملیات و مبارزات حافظان امنیت و آرامش برای انتقال به نسل های آینده در معرض عموم قرار نگرفته و همچنین جهت زنده کردن یاد و نام شهدای بسیج، سپاه، نیروی انتظامی، ارتش و اطلاعات آذربایجان غربی و با عنایت شورای اسلامی شهر ارومیه و با امضای تفاهم نامهای با اداره کل اطلاعات استان، ایجاد موزه مجاهدتهای خاموش در ساختمان رادیو و تلویزیون سابق در دستور کار قرار گرفت.
شهردار ارومیه با بیان اینکه ساختمان رادیو و تلویزیون سابق از نظر تاریخی در سازمان میراث فرهنگی به ثبت رسیده است، گفت: بر این اساس بر لزوم ایجاد موزهای در آن ساختمان توافق شد و از انجایی که موزه در شهر ارومیه وجود داشت لذا مقرر شد این ساختمان به عنوان موزه مجاهدتهای خاموش برای به تصویرکشیدن اسنادی که بتواند تاریخ انقلاب اسلامی ارومیه و آذربایجان غربی را به نسل های آینده نشان دهد، ایجاد شود.
حضرت پور تصریح کرد: در زمان خریداری این ساختمان توسط شهرداری، بر ایجاد تالار شهر توافق شد اما با توجه به ساخت تالار بزرگ ارومیه و نبود موزه اسناد رشادتهای مبارزان این دیار تصمیم بر ساخت موزه در این ساختمان شد.
پیش از این محمدرضا علیزاده امامزاده، شهردار ارومیه با اشاره به آخرین وضعیت تصمیم گیریها در مورد اراضی پیرامون نخستین ساختمان قدیمی تلویزیون محلی ایران در این شهر گفته بود: ۱۲ هزار متر مربع از اراضی اطراف این ساختمان به یکی از ارگانهای دولتی واگذار شده و تنها ۲۶ هزار و ۷۰۰ مترمربع از این اراضی در اختیار شهرداری باقی مانده است.
به گفته وی، در آینده شهرداری ارومیه با تعریف بستههای مشارکتی اقدام به ساماندهی اراضی و خود ساختمان قدیمی تلویزیون محلی ایران در ورودی شهر ارومیه از سمت ترکیه میکند.
وی اظهار امیدواری کرده با همکاری نهادهای مرتبط به کار ساماندهی نخستین ساختمان قدیمی تلویزیون محلی ایران که هم اینک به حال خود رها شده به سرعت در مسیر مرمت، احیا و ساماندهی قرار گیرد.
نظر شما