به گزارش ایسنا، محمود ابولی در خصوص تهدیدهایی که زیستگاه دلفینها در جزیره هنگام با آنها مواجه است، اظهار کرد: معضل اصلی که با آن مواجهایم تورهای صیادی هستند که بهصورت پیالهای صید میکنند یعنی پرسنیگ و کفروبی میکنند و تمامی مرجانها و هرچه کف دریا وجود دارد را صید کرده و بالا میکشند و با صید ماهیهایی چون ساردین و کلیکا که طعمه دلفینها هستند، منابع غذایی آنها را از بین میبرند.
دهیار روستای دیرستان از توابع شهرستان قشم گفت: اگر این طعمهها صید شود دلفینها روزبهروز به سمت اقیانوس و آبهای آزاد رفته و تا یکی دو سال دیگر دلفینی به این نقطه نمیآید چرا که هیچ غذایی برایشان باقی نمیماند.
مدیرعامل تعاونی گردشگری دلفین تاج نگار دیرستان با اشاره به این که گردشگران به هوای دیدن دلفینها و جزیره و ساحل زیبای هنگام به این جزیره میآیند، اضافه کرد: اگر دلفینها نباشند معیشت هنگامیها و قایقداران با خطری جدی روبهرو خواهد شد.
ابولی با بیان این که درآمد تقریباً ۱۵۰۰ خانوار در جزیره هنگام بهصورت مستقیم و غیرمستقیم به گردشگری دریایی که به دلیل وجود دلفینهاست، وابسته است، افزود: امیدواریم اداره کل شیلات و اداره کل حفاظت محیطزیست هرمزگان تدابیری در این زمینه بیندیشند.
وی اضافه کرد: قبلاً اعلام شده که تا ۳۰ مایلی اطراف هنگام هیچکس حق صید ندارد و امیدوارم روی حرفشان باشند و نیروهایی برای نظارت بیشتر بگذارند تا این صیدها صورت نگیرد.
نظر شما