مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: دانشمندان موفق به ساخت ورقه نازکی شدند که با پوشاندن غذاهای دریایی، باکتری‌های سمی را از بین می‌برد.

ميگو

به گزارش فارس به نقل از نیواطلس، تازه‌ نگه داشتن غذاها به ویژه غذاهای دریایی امری مهم است زیرا آنها می‌توانند به باکتری‌های سمی آلوده شوند.  به همین منظور دانشمندان یک ورقه بسیار نازک ضدباکتری شفافی را ساختند که غذاهای دریایی را می‌پوشاند و قابل خوردن است.

این تحقیق توسط دانشمندان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، دانشگاه کاستسارت، دانشگاه سونکلا و موسسه علمی و فناوری تایلند انجام شد.

جنس این ورقه ژلاتین شفافی است که از «مانیوک» مشتق از نشاسته، پلیمر سازگار با محیط زیست PBAT و عوامل آنتی‌باکتریال Nisin Z و LAE ساخته شده است.

تکه‌های غذاهای دریایی به این ژل آغشته شده و پس از خشک شدن به یک شکل مناسبی از لایه انعطاف‌پذیر تبدیل می‌شود. سپس این تکه‌ها را بسته‌بندی کرده و فریز می‌کنند. زمانی که این غذاها در انبار قرار می‌گیرند، آنتی‌باکتری‌ها به تدریج اقدام به کشتن هر گونه میکروب‌ مضر می‌کنند.

کد خبر 425794

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دانش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha