معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران این موضوع را در نشست مشترک با رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و مدیران ارشد این سازمان که عصر سهشنبه ۲۷ آذر برگزار شد، این موضوع را اعلام کرد.
به گزارش شهرنوشت به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، ابراهیم شیخ با بیان این مطلب گفت: ما نیازمند تدوین پرتکلی هستیم تا بتوان در شرایط موجود، بهترین برنامههای آموزشی را در زمینه مدیریت بحران تدوین کرد و همچنین جلسات مشترکی در این باره برگزار کرد.
او با اشاره به تجربه زلزله سال گذشته در تهران و اتفاقات رخ داده پیرامون آن خاطرنشان کرد: ما از نظر تابآوری ذهنی و رفتاری در زمینه مواجهه با رخدادها و بحرانهای ناشی از سوانح طبیعی نیازمند تدوین سازوکارهایی هستیم که بتوان بر اساس آن اوضاع شهر را به خوبی مدیریت کرد.
شیخ یادآور شد: باید ذهن را به گونهای آماده کنیم که بتوان خودکنترلی را مدیریت کرد و سخت ترین شرایط را به شرایطی قابل مدیریت تبدیل کرد.
معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران بر ضرورت آموزش مدیریت بحران به مدیران شهری در سطوح مختلف تاکید کرد و با اشاره به تجربه برگزاری یک دوره آموزشی در این زمینه گفت: باید در ادامه برگزاری این دورههای آموزشی ضمن بررسی سطح یادگیری و عملکرد، به سطح نتیجه گیری رسید. بنابراین ضرورت برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با مدیریت بحران و تداوم این آموزشها بار دیگر باید مورد تاکید قرار گیرد و پیگیری شود.
در این نشست مشترک همچنین احمد صادقی، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به نقش مهم سرمایه انسانی موجود در انجام ماموریتهای اداری مربوط به مدیریت بحران در سطح تهران گفت: سرمایه انسانی ما متخصص و باانگیزه است و بسیاری از فعالیتهای موجود بدون کمک گرفتن از مشاور و پیمانکار به مدد حضور همین سرمایه انسانی در حال اجراست.
او افزود: در حال حاضر بدون هیچ خللی در انجام کار با عزم جدی به سمت تابآور شدن شهر تهران پیش میرویم.
جانشین شهردار در شورای هماهنگی مدیریت بحران تهران در ادامه ضمن ارائه گزارشی در زمینه ساختار فعالیتهای سازمان از بدو شکل گیری تاکنون به تشریح فعالیت های انجام گرفته برای توسعه منابع انسانی در سازمان، اقدامات اداری و رفاهی کارکنان و چالش های موجود در این بخش پرداخت.
صادقی از بیتوجهی مدیران شهری به نقش، وظایف و ماموریتهای خود در حوزه تاب آوری و مدیریت بحران به عنوان بزرگترین چالش این بخش یاد کرد و خواستار برنامهریزی بیشتر برای رفع این مسئله شد.
در این جلسه همچنین رضا قهرمانی، معاون مالی، اداری و پشتیبانی سازمان در گزارشی به تشریح اقدامهای انجام شده در بخشهای مختلف اداری و رفاهی پرداخت.
نظر شما