به گزارش خبرگزاری ایسنا، این پژوهشگر اتریشی تحصیلات کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در زمینهی پداگوژی(آموزشی) در دانشگاههای گراتس و اینسبروک به اتمام رسانده است.
تحقیقات قبلی او نیز در زمینههای حقوق بشر، مهاجرت و گوناگونی فرهنگ اجتماعی بوده که در قالب نمایشگاهها و رویدادهای مختلف در گالریها و فضاهای عمومی ارائه شدهاند. هاینتسال تا کنون مقالات و تألیفات گستردهای در حوزهی تاریخ اجتماعی فرهنگی به زبان آلمانی دارد و همچنین بالغ بر ۲۰۰ کارگاه آموزشی و تجربی برای بزرگسالان و جوانان در کشورهای مختلفی همچون اتریش، ترکیه و ... برگزار کرده است.
هاینتسل در سال ۲۰۰۶ انجمن زنوس در گراتس را پایه گذاری کرده و از آن سال تا به امروز، پروژههای گستردهی بینا رشتهای میان هنر و علوم فرهنگی تعریف و کیوریت کرده است. تمرکز یواخیم به طور حرفهای روی تاریخ یوگوسلاوی قبل و بعد از فروپاشی، تاریخ اتریش از زمان جنگ جهانی اول تا امروز و ایران از زمان ورود سیگار به این کشور تا کنون است؛ که مطالعه در زمینهی تاریخ سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ایران را از سال ۲۰۱۱ آغاز کرده است.
مطالعهی جامعه شناسی هنر حاوی اطلاعاتی درباره جامعه است و همواره در بارهی آن، چیزی به ما میگوید. رشتهی مهمی از پژوهش تاریخ هنر در کشورهای آلمانی زبان، دربارهی ضرورت نگریستن به هنر در متن فرهنگی آن مایه گرفته است.
بسیاری از پژوهشگران عرصهی فرهنگ و هنر معتقدند بدون دانش دربارهی بستر فرهنگی خلق اثر، نمیتوان دربارهی آن سخن گفت. یواخیم هاینتسل یکی از این افراد است.
نمایشگاه «از سلطان تا کابوی، چه طور مرد مارلبورو، دنیا را فتح کرد» از ۱۴ دی ماه تا ۱۲ بهمن ماه در گالری فرمانفرما واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان خردمند شمالی، کوچه اعرابی ۲ برگزار میشود. علاقمندان میتوانند همه روزه به غیر از دوشنبهها از ساعت ۱۱ تا ۱۹ و روزهای جمعه از ساعت ۱۶ تا ۱۹ از این نمایشگاه دیدن کنند.
نظر شما