همشهری آنلاین: به گفته محققان، اُفت شنوایی در بین افراد سالمند معمولا بدون تشخیص و بدون درمان باقی می ماند از این رو خطر ابتلا به افسردگی در سنین بالا افزایش می‌یابد.

افت شنوايي

به گزارش مهر، به گفته محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک، افراد مسن و سالمندی که از اُفت شنوایی رنج می‌برند در معرض ریسک بالا ابتلا به افسردگی هستند، و هر چقدر میزان این اُفت شنوایی بیشتر باشد، این ریسک هم بیشتر خواهد بود.

دکتر «جاستین گلوب»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «اکثر افراد مسن بالا ۷۰ سال حداقل دچار اُفت شنوایی خفیف می‌شوند که تعداد نسبتا کمی از آنها مشکل‌شان تشخیص داده شده و درمان می‌شود.»

وی در ادامه می‌افزاید: «تشخیص و درمان مشکل شنوایی در افراد مسن بسیار آسان است و درمان آن بسیار مهم است چراکه از ابتلا به افسردگی پیشگیری کرده یا حداقل به تسکین آن کمک می‌کند.»

در این مطالعه، تیم تحقیق داده‌های بیش از ۵۲۰۰ فرد بزرگسال بالا ۵۰ سال را بررسی کردند. همگی تحت تست شنوایی قرار گرفته و از لحاظ افسردگی معاینه شدند.

محققان دریافتند افراد مبتلا به اُفت شنوایی خفیف حدود دو برابر بیشتر از افراد دارای شنوایی نرمال در معرض ابتلا به افسردگی هستند.

همچنین افراد مبتلا به اُفت شنوایی شدید بیش از چهار برابر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.

به گفته محققان، اُفت شنوایی موجب می‌شود افراد بیشتر دچار انزوای اجتماعی شوند و انزوای اجتماعی هم می‌تواند منجر به افسردگی شود.

کد خبر 427796
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha