همشهری آنلاین: رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه از اول تا ۲۲ اسفند ماه بیشترین آسیب وارده در استفاده‌کنندگان از مواد محترقه بوده است، از آماده‌باش مراکز درمانی در چهارشنبه آخر سال خبر داد.

چهارشنبه سوري

به گزارش فارس، پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان اورژانس کشور در نشست خبری که به منظور برنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای چهارشنبه آخر سال برگزار شد، اظهار داشت: تقریبا هر سال در این ایام تا چهارشنبه آخر سال شاهد حوادث ناگواری به دلایل مختلف هستیم که بیشتر برای قشر جوان رخ می‌دهد.

کولیوند ادامه داد: حوادثی که در این ایام رخ می‌دهد به دلیل تماس به مواد محترقه است و افراد بر اثر مواد شیمیایی دچار آسیب و سوختگی می‌شوند که کمترین آنها سوختگی، در مواقعی کم‌شنوایی یا قطع عضو و عوارض روحی و روانی می‌شوند.

وی افزود: سال قبل بیشترین فوتی‌های ناشی از حوادث چهارشنبه سوری متعلق به استان‌های تهران، کرج، اردبیل و زنجان بوده‌ است.

وی تصریح کرد: سال گذشته چهار نفر جان خود را از دست دادند؛ اگرچه نسبت به سال ۹۵ کاهش شاهد ۷۵ درصدی حوادث بودیم. در حال حاضر در زمینه بحث آموزش از مدارس شروع کردیم و آموزش‌های خاص ویژه مدارس و مساجد تهیه شده و در حال انجام است.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: جلسات برون سازمانی و درون سازمانی و اعلام آماده‌باش مراکز درمانی و جاده‌ای در دستور کار است.

وی توضیح داد: ۱۴۴۷ مورد آسیب دست، ۱۱۱۳ آسیب به چشم، ۴۶ درصد آسیب‌دیدگان جوانان بوده‌اند و بیشترین ماموریت در استان تهران ۹۰۰ مورد و کمترین مورد مراجعه به استان چهارمحال بختیاری بوده است.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: از اول تا ۲۲ اسفند ماه بیشترین آسیب در استفاده‌کنندگان از مواد محترقه بوده و ۶۹ درصد از مواد استفاده کرده‌اند و ۳۰ درصد عابرین پیاده بوده‌اند.

وی تصریح کرد: ۳۰ درصد کل مراجعین سال قبل و ۵۰ درصد آمار بستری کاهش یافته است؛ ضمن اینکه ۸۸ درصد مصدومان آقایان بوده‌اند و ۳۶ درصد از مصدومان در سنین ۶تا ۱۸ سال قرار دارند.

کولیوند بیان داشت: دستگاه‌های دیگر مثل پلیس و آتش‌نشانی در این موضوع به ما کمک کردند و نیروهای ما در محل‌های حادثه خیز حضور دارند، تیم‌های نظارتی در بیمارستان‌ها حضور دارند و بخشنامه حضور پزشکان در بیمارستان‌ها نیز صادر شده است و حضور مسئولان بیمارستان‌ها جزو الزامات ماست.

رئیس اورژانس کشور گفت: درمان برخی از مصدومان حدود یک سال ادامه دارد و هرچه تعداد مصدومان کاهش پیدا کند در ارتقای روحیه و اقتصاد کشور بیشتر موثر خواهیم بود.

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: ۵۵۰۰ آمبولانس در تمام کشور در حال آماده‌باش هستند، و ظرفیت پرسنلی با برنامه‌ریزی انجام شده افزایش یافته است.

وی افزود: ۳۳۰ موتور آمبولانس، ۶۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.

کولیوند ادامه داد: در کل کشور ۳۰۰۰ پایگاه فعال داریم و در تهران علاوه بر پایگاه‌های فعال استقرار ثابت نیروهای اورژانس را در دستور کار قرار داده‌ایم.

کد خبر 434292

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha