- مواد لازم برای تهیه شیرینی دانه قهوه :
کره یا مارگارین : ۱۲۵ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر شکر : ۱ پیمانه
نشاسته : ۱/۲ پیمانه
نسکافه : ۲ قاشق چای خوری
آب جوش: ۱ قاشق غذا خوری
آرد : حدود ۲ پیمانه
کاکائو : ۲ قاشق چای خوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
وانیل : یک قاشق چای خوری
- طرز تهیه شیرینی دانه قهوه :
نسکافه رو با آب جوش مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم .
کره، تخم مرغ ، پودر شکر، نشاسته، نسکافه و کاکائو را مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست شود.
حالا آرد را کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل را هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
خمیر شیرینی دانه قهوه نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد.
از خمیر گولههایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدهیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندان وسط خمیرها را شکل میاندازیم.
سینی شیرینی دانه قهوه را داخل فر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۳۵۰ درجه فارنهایت میگذاریم به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه پخته شود.
نکات مهم در تهیه شیرینی دانه قهوه :
اگر شیرینیها بعد از پخت خیلی ترک خورد یعنی آردش زیادی شده و یا کرهاش کم بوده است.
فرقی نداره از چه نوع نشاستهای استفاده کنید چون در نهایت نتیجه کار با هر نوع نشاستهای یکی هست.
برای تهیه شیرینی دانه قهوه حتما باید پودر شکر استفاده کنید.
چون جذب آردها با هم متفاوت هست اگر خمیرتان خیلی نرم بود میتوانید تا نیم پیمانه آرد هم به خمیر اضافه کنید.
برای رنگ بهتره از پودر کاکائو تیره استفاده کنید.
منبع: تصویر زندگی
نظر شما