به گزارش ایسنا، کارشناسان انگلیسی در بررسیهای خود اظهار داشتند: گرمایش جهانی موجب میشود در آفریقا با موارد بیشتری از خشکسالی و سیلاب نسبت به آنچه در گذشته پیشبینی شده بود، روبرو شویم.
در این بررسی جدید آمده است: طی۸۰ سال آینده این قاره با موارد شدیدتری از بارش باران روبهرو خواهد بود. در این شرایط احتمال وقوع سیلابهای فاجعهبار، طوفان و چالشهای جدی در بخش کشاورزی بیشتر میشود. علاوه بر این، این شرایط جوی با خشکسالیهای فاجعهبار در فصل رویش و کشت و کار محصولات همراه است که میتواند به محصولات و تولید مواد غذایی آسیب بزند.
به گفته کارشناسان، این وضعیت آب و هوایی ناشی از احتراق سوختهای فسیلی است که موجب افزایش سطح کربن دی اکسید در اتمسفر شده و گرمای هوا را به دنبال دارد. ماه گذشته سطح کربن دی اکسید به ۴۱۵ بخش در میلیون رسید.
کارشناسان هشدار دادهاند: این روند طی چندین دهه افزایشی خواهد بود که در نتیجه آن دمای جهانی به شکل خطرناکی افزایش پیدا میکند. آفریقا یکی از مناطق جهان است که بیشترین آسیبپذیری را در برابر تغییرات اقلیمی دارد.
به گزارش روزنامه گاردین، همچنین مطالعات انجام شده روی الگوهای بارشی نشان میدهد مشکلات جدی در موضوعات امنیت غذایی و مواجهه با خشکسالی پیش روی این قاره است.
نظر شما