همشهری آنلاین: ناز خاتون یکی از ترشی‌های محبوب مازندران است که با سبزی‌جات تهیه می‌شود.

ترشي نازخاتون

مواد این ترشی را می‌توانید به سادگی در سبزی خردکن به صورت کاملا ریز دربیاورید و چاشنی‌ها را به آن افزوده و در کمترین زمان آماده سرو کنید.

بادمجان کبابی شده را خرد کرده ، گوجه را نیز خرد کرده . سیر را کوبیده و بعد همه مواد را باهم مخلوط کرده کمی هم نمک و زردچوبه اضافه می‌کنیم.

ترشی آماده است این ترشی را همان زمان می‌شود استفاده کرد.

در مازندران این ترشی را مانند خورش استفاده می‌کنند.

نوش جان

http://chashnee.ir/

کد خبر 461491

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • rami IR ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
    1 1
    ناز خاتون با اب غوره درست میشه. اصلا گوجه هم نمی ریزن توش.باید ریحون توش ریخت. این نازخاتون اصیل مازندرانیه