به گزارش همشهری آنلاین، در این نشست حاضران با انتقاد از عدم اعطای پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم ثابت توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به این شرکت که از محل مشارکت ۱۱ شرکت دارای مجوز تشکیل شده است، لزوم احقاق حقوق خود را مورد تاکید قرار دادند.
مهندس محسن حسینپور مدیرعامل شرکت حلما گستر تلاش در اینباره گفت: متاسفانه تعلل در صدور پروانه فعالیت علاوه بر وارد آوردن خسارتهای سنگین مالی به شرکتهای عضو کنسرسیوم باعث محروم شدن کشور از امکانات و مزایای قابل توجه تکنولوژیهای مبتنی بر فناوری اطلاعات در حوزههای اقتصادی، آموزشی و پزشکی میشود.
او با تاکید بر اینکه تمام مراحل قانونی مربوط به مزایده واگذاری پروانه ایجاد و بهرهبرداری شبکه بیسیم برای ارائه خدمات عمدهفروشی در باند فرکانسی ۲۳۰۰- ۲۴۰۰ مگاهرتز (گروه A) از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام شده است افزود: متاسفانه از سال ۹۵ در انتظار صدور پروانه فعالیت هستیم.
مدیرعامل شرکت حلما گستر تلاش با اشاره به مدت زمان باقیمانده برای فعالیت دولت مستقر افزود: ما همچنان به تدبیر وزیر ارتباطات برای برون رفت از مشکلات فعلی امیدواریم.
مهندس حسینپور گفت: با تصمیم شرکتکنندگان در این جلسه مقرر شد علاوه بر اعلام موجودیت دبیرخانه دائمی ۱۱ شرکت FCP تلاش، کارگروههای تخصصی در حوزههای حقوقی، ارتباطی، بررسی تجربههای موفق جهانی و مستندسازی از تمام ظرفیتهای حقوقی و قانونی برای حل مشکلات استفاده کنیم.
یازده شرکت ندا گستر صبا، حلما گستر خاورمیانه، داده پردازی فن آوا، لایزر، ارتباطات ثابت پارسیان، ارتباطات فرزانگان پارس، افرانت، گسترش ارتباطات مبنا، انتقال دادههای آسیاتک، پارسان لین ارتباطات و توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان، به عنوان اعضا کنسرسیوم حلما گستر تلاش فعالیت میکنند.
نظر شما