عبدی پور که به همراه اکیپ فیلمبراداریاش چند روزی در کیش به سر میبرد در گفت و گویی با خبرنگار همشهری آنلاین ضمن اعلام این خبر گفت: از زمانی که فهمیدیم این دلفینها نابود شدهاند، این پرسش در ذهنم جان گرفت که چرا این دلفینها باید بمیرند و به همین منظور به سراغ آنها رفتم.
به گفته عبدی پور تولید این فیلم از آذر ماه 86 آغاز شد و پس از دو ماه تصویربرداری در آبهای خلیج فارس و دریای عمان پاپان یافت و هم اینک در مرحله تدوین و صدا گذاری است.
عبدی پور ادامه داد: در این فیلم برای اولین بار در تاریخ مستند سازی ایران زندگی دلفینها در اعماق آبهای خلیج فارس به تصویر کشیده شده است و تصاویر بکر و بدیعی از این پستاندار با هوش و زیبا در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
عبدی پور که غواصی و تصویربرداری این کار را خود انجام داده است، این فیلم را سختترین و در عین حال لذت بخشترین فیلم مستند عمرش میداند.
وی همچنین اضافه میکند به دلیل گستردگی سواحل جنوب کشور و طولانی بودن مسافت بنادر و شهرهای ساحلی ایران از یکدیگر و خطرات غواصی زیر آبهای آزاد، خصوصا دریای عمان و فقدان شناورهای استاندارد، تصویر برداری زیر آب و نیز پیچیده بودن موضوع مرگ دلفینها، شرایط دشواری را برای تولید این فیلم ایجاد کرد.
علاوه بر عبدی پور بهزاد ترکیزاده وی را در تصویر برداری زیرآب کمک میکرده است و محسن عبداللهی و احمد بازماندگان هم دیگر بخشهای این فیلم را تصویر برداری کردهاند.
تدوین و صدا گذاری این فیلم را پیمان خاکسار و دستیار کارگردانی کار را هم عباس عبدالهی انجام داده است.
در این فیلم برخی از مسئولان و کارشناسان به علت مرگ دلفینها پاسخ دادهاند.
گزارش همشهری آنلاین حاکیست در مهر و آبان سال 86 بیش از 150 دلفین در آبهای خلیج فارس و دریای عمان نابود شدند و مرگ آنها نگرانی و سوالهای بسیاری را سبب شد. مرگ این تعداد از دلفینها که در فاصله یک ماه اتفاق افتاد، بازتاب وسیعی پیدا کرد.[علت مرگ نیمی از دلفین های جاسک]