سه‌شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۵
۰ نفر

مجید قناد، مجری برنامه‌های کودک تلویزیون درباره آیتم کوتاهی که در برنامه «صبح بخیر ایران» برای کودکان در دست تولید دارد توضیحاتی ارائه کرد.

قناد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، مجید قناد پس از مدتی دوری از تلویزیون و برنامه‌های کودک این روزها با یک آیتم صبحگاهی به تلویزیون بازگشته است. برنامه «صبح بخیر ایران» یک آیتم صبحگاهی برای کودکان در نظر گرفته است که «عمو قناد» مجری آن است و به همراه گروهی از بازیگران هر روز صبح بچه‌ها را بیدار کرده و روانه مدرسه می‌کند.  

از آخرین برنامه‌های قناد «یه گله جا» بود که در شبکه دو سیما روی آنتن می‌رفت و حالا او به شبکه یک آمده است که اتفاقا چند سالی است هیچ برنامه‌ای برای کودکان ندارد و حالا با یک آیتم کوتاه به این نسل توجهی دوباره نشان داده است. قناد در این ‌باره توضیح داد: برنامه ما در این آیتم هر روز صبح قبل از رفتن بچه‌ها به مدرسه و معمولا ساعت ۶:۳۰ صبح شروع می‌شود و ما سعی می‌کنیم بچه‌ها را به سوی مدرسه هدایت کنیم.

  • از مسابقه تا نمایش

وی با اشاره به جزئیات این آیتم گفت: ما در این آیتم برای بچه‌ها مسابقه تلفنی داریم و با گروه «بیدار شو» که چهار نفر هستند، نمایش اجرا می‌کنیم. قناد به دغدغه‌های بچه‌های دبستانی اشاره و بیان کرد: هر روز صبح با موضوعاتی مثل رفتن به مدرسه، بیدار شدن از خواب، سرویس مدارس، بهداشت و... این برنامه را آغاز می‌کنیم. برخی از بچه‌ها با دوچرخه به مدرسه می‌روند و یا برخی در روستاها و شهرهای دور پیاده می‌روند و ما سعی می‌کنیم نکاتی را برای آن‌ها هم بیان کنیم.

  • ۱۵ دقیقه شاد و پرانرژی

این مجری قدیمی تلویزیون که در کنار «پدرام کریمی» مجری اصلی «صبح بخیر ایران»، آیتم را اجرا می‌کند، ادامه داد: ما یک ایتم ۱۵ دقیقه‌ای در هر روز داریم که شاد و پرحرکت است و برای انرژی دادن به کودکان است ما قرار نیست کودک را مقابل تلویزیون نگه داریم بلکه می‌خواهیم همراه او باشیم تا به مدرسه برود. وی درباره تفاوت این آیتم صبحگاهی با برنامه‌های کودک عصرگاهی اظهار کرد: بچه‌ها صبح که از خواب بیدار می‌شوند چند باری خمیازه می‌کشند و انرژی نیاز دارند و ما سعی می‌کنیم با گفتار و رفتار در بازه زمانی کوتاه این آماده سازی را برایشان فراهم کنیم.

قناد افزود: فکر می‌کنم در زمان صبحگاهی چنین برنامه‌ای با رویکرد توجه به مدرسه بچه‌ها نداشته‌ایم، در قالب سریال و کارهای داستانی، مجموعه‌هایی مثل «بازم مدرسه‌ام دیر شد» بوده است اما در قالب برنامه‌سازی نبوده است.
 

کد خبر 469037

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha