به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، علی صادقیتبار مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا اظهار کرد: این مرکز از ارکان درمان ناباروری در کشور تلقی میشود که با بهرهگیری از متخصصین مجرب توانسته است، به عنوان قطب درمان ناباروری در ایران، اعتماد زوجین نابارور را به خود جلب کند.
وی با اشاره به خدماتی که این مرکز ارائه میدهد، افزود: تمامی خدمات مورد نیاز زوجین نابارور در مرکز فوق تخصصی ابن سینا ارائه میشود. این مرکز در زمینه سقط مکرر، سلامت جنسی، درمانهای کمکی و... به زوجین نابارور خدمات میدهد.
صادقیتبار گفت: با توجه به پیشرفتهای علمی و پزشکی در حوزه درمان ناباروری، باید از ناباروری به عنوان واژهای منسوخ یاد کرد و فصل ناباروری را خاتمهیافته تلقی کرد.
وی ادامه داد: اگر زوجین نابارور همت کنند و در مسیر درمان خسته نشوند، میتوانند از نعمت فرزند سالم برخوردار شوند.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا بر ضرورت ارتقای سطح آگاهی و سواد سلامت مردم در حوزه درمان ناباروری تاکید و بیان کرد: برنامه «پایان ناباروری» که چند فصلی است از شبکه ۴ سیما روی آنتن رسانه ملی میرود، توانسته بهخوبی به این ظرفیت توجه و مخاطبان زیادی را از این طریق آگاه کند که ناباروری درمانپذیر است.
وی با اشاره به گروه مشاوران مرکز ابن سینا که هر هفته - با توجه به موضوعی که در برنامه پایان ناباروری دنبال میشود - در این برنامه حضور مییابند، افزود: در این برنامه به بیماریهای ناباروری و روشها و راههای درمان آن میپردازیم.
صادقیتبار تاکید کرد: خیلی از مواقع، آگاهی از اینکه اساسا چه درمانهایی برای ناباروری وجود دارد، به فراهم شدن فرصت طلایی برای زوجین نابارور منجر میشود و این برنامه توانسته است این فرصت را در اختیار زوجین نابارور قرار دهد.
وی ادامه داد: هدف ما از این برنامه این است که آگاهی زوجین نابارور و سایر افراد جامعه را بالا ببریم و اینکه بدانند با چه اقداماتی میتوانند صاحب فرزند شوند.
صادقیتبار با اشاره به میزان ناباروری در زوجین گفت: بر اساس آنچه تاکنون مشخص شده، ۴۰ درصد علل ناباروری مربوط به مردان، ۴۰ درصد زنان و ۲۰ درصد علل ناباروری هنوز ناشناخته مانده است.
وی افزود: با توجه به اینکه هنوز برخی اقوام و مردم برخی مناطق کشور معتقدند علت ناباروری متوجه زن است، این برنامه کمک کرده است که چنین ذهنیتی اصولا درست نیست و ناباروری میتواند متوجه مرد نیز باشد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا در خصوص ۲۰ درصد علل ناشناخته ناباروری گفت: این مساله باعث نمیشود درمان را رها کنیم و برای همین ۲۰ درصد نیز درمان به شکل کمکباروری قابل انجام است و این زوجین نیز میتوانند صاحب فرزند شوند
وی با اشاره به گران بودن درمان ناباروری در ایران افزود: درمان ناباروری ۳ رکن دارد که شامل اقدامات تشخیصی، دارویی و جراحی است و هر سه رکن در کشور ما بهخوبی دنبال میشود.
صادقیتبار اظهار کرد: البته باید گفت که هزینههای درمان ناباروری در ایران در مقایسه با سایر کشورها که از همین تکنیکها و دانش برخوردارند، بسیار ارزانتر است.
وی افزود: هزینه سیکل درمان ناباروری در ایران کمتر از هزار دلار است در حالی که در کشورهای توسعهیافته این هزینه بین ۱۲ تا ۱۵ هزار دلار، اروپا ۸ هزار یورو و قبرس ترکیه و امارات بین ۵ تا ۶ هزار دلار است.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا در عین حال خواستار افزایش پوشش بیمهای خدمات درمان ناباروری در کشور شد و گفت: بیمه فقط برخی داروها و خدمات پاراکلینیکی را پوشش میدهد.
نظر شما