همشهری آنلاین/ فاطمه عسگری نیا: اول تیرماه بود که همشهری محله در گزارشی با عنوان «رشد آسیبهای اجتماعی در سایه پروژه های بلاتکلیف»، گلایه های مردم را از یکی از بزرگ ترین و پرحاشیه ترین طرحه ای ابتر مانده شهر تهران، مشهور به طرح تعریض خیابان شوش، حد فاصل بیمارستان «بهارلو» تا سه راه وحدت اسلامی، منعکس کرد. طرحی که چراغ کسب و کارهای محلی را خاموش کرده بود تا محله راه آهن در سایه سکوت تحمیلی حاصل از تعطیلی واحدهای کسبی به محلی امن برای رشد آسیب های اجتماعی تبدیل شود.
دستاوردهای تلخ یک طرح ابتر برای محله راه آهن
«علی اصغر فراهانی»، شورایار محله راه آهن در گفت وگو با همشهری محله میگوید: «طرح تعریض خیابان شوش که بیش از ۴ دهه، اهالی محله راه آهن را بلاتکلیف کرد، موجب شد تا امروز شاهد مهاجرت اهالی بومی محله، تخریب یکی در میان املاک واقع در طرح، دندانه دندانه شدن خیابان شوش و وحدت اسلامی و تولد فضاهای بی دفاع شهری در مسیر اجرای این طرح باشیم. »
پس از انتشار گزارش همشهری محله و پیگیری مسئولان مصاحبه شونده در گزارش تیرماه گذشته ، شهردار منطقه موضوع را به صورت جدی از طریق شهرداری تهران پیگیری و وعده داد تا پایان سال ۹۸ این پروژه تعیین تکلیف شود.
طرحی که سال ۵۰ تصویب شد، سال ۹۸ منتفی!
با پیگیری شهرداری منطقه ۱۱ و دستور شهردار تهران، طرح تعریض خیابان شوش و وحدت اسلامی در کمیسیون ماده ۵ منتفی شد. نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱ با بیان این مطلب و اشاره به وعده شش ماه گذشته اش مبنی بر تعیین تکلیف پروژه عقب نشینی خیایابن شوش در گفتگو با خبرنگار ما تاکید می کند:«طرح عقب نشینی محور خیابان ولیعصر (عج)، مصوبه طرح تفصیلی سال ۱۳۵۰ بوده است و بلاتکلیفی مردم در طول این سالها موجب نارضایتی آنها شده بود.» او اظهار می دارد:« بعد از رفع دغدغه های مردم، حفظ و صیانت از جداره های با ارزش معماری و ارزش های کالبدی و فرهنگی منطقه یکی از دلایل اصرارهای ما در منتفی شدن طرح عقب نشینی خیابان شوش بود. »
او در ادامه با اشاره به قرار گرفتن ۴ کیلومتر از «حصار ناصری» در منطقه ۱۱ گفت: «حفظ جداره های تاریخی محور خیابان ولیعصر(عج)، از میدان راه آهن تا چهارراه ولیعصر(ع)، محور خیابان وحدت اسلامی، حد فاصل خیابان جمهوری تا خیابان شوش و محور خیابان شوش باید به عنوان محور کار و فعالیت حفظ شوند و اجرای طرح عقب نشینی در آنها منتفی شده است. »
شهردار منطقه ۱۱ یادآور شد: «خیابان ولیعصر(عج) که طولانی ترین خیابان تهران است، بسیاری از ابنیه ارزشمند تاریخی و نیز درختان چنار با عمر بالای ۸۰ سال را در خود جای داده است که میراث فرهنگی و معنوی پایتخت به شمار می آیند. »
نظر شما