به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، هوشنگ شیشهبران اظهار کرد: با توجه به جزئیات نخستین بازارچه طلای کشور در اصفهان، باید درنظر داشت که در گذشته ما چنین صنعتی را نداشتهایم و سنگهایی مثل الماس، زمرد و یاقوتها و در مجموع سنگهای قیمتی که روی مصنوعات طلا و جواهر سوار میشوند، محصول تراش خارج در کشور و در انحصار چند کشور همچون تایلند، هند و بلژیک است.
وی گفت: تراش سنگهای قیمتی و جواهرات جزو هنرهای ظریف و دقیق است، این صنعت وارداتی بوده و بیشتر سنگهای قیمتی به صورت قاچاق وارد کشور میشود، در این شرایط آوردن تکنولوژی آن به داخل ایران به شدت نیاز است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان مکان بازارچه طلای اصفهان در ضلع شرقی خیابان چهارباغ استان و در قسمت زیرزمین آن راهاندازی میشود.
وی ادامه داد: محوریت اصلی این بازارچه شامل آموزش، مباحث فنی، فروش و بازاریابی است که در بخش آموزش میتوان از موسسات آموزشی و حتی اساتید خارجی و ماشینآلات آنها نیز بهره برد.
شیشهبران با تاکید بر ضرورت راهاندازی بازارچه طلا به صورت بازارچهای توریستی، تجاری و تخصصی، ابراز امیدواری کرد که علاقهمندان به فن تراشسنگ قیمتی و نیمهقیمتی و تعاونیها از ایران بتوانند در این بازارچه حضور پرقدرت داشته باشند.
وی تاکید کرد: اگر به نقطهای برسیم که قیمت و هزینه پایه تولیدمان با خارج کشور برابری کند، شرایط صادرات محصولات این بازارچه نیز فراهم خواهد شد.
نظر شما