متخصصان تغذیه مرکز بهداشت منطقهای بایلور در آمریکا اعلام کردهاند که کباب کردن یک روش کم چربی برای طبخ غذاست اما باید هوشیار باشیم که اگر گوشت کبابی زیاد مصرف شود، خطر ابتلا به سرطان را در پی خواهد داشت. این مطالعات نشان میدهد که برگرها و کبابهای آبدار، بهویژه در حالت نیم سوز و زغالی شده حاوی مواد سرطانزا هستند.
این محققان در توضیح این مطلب میگویند: وقتی شما گوشت را روی زغال کباب میکنید، مقداری از چربی گوشت روی زغال و خاکستر میریزد و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد میکند ماده سرطانزا تولید میشود که این ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمیگردد و برای بدن خطرناک است.
لذا متخصصان تغذیه توصیه میکنند که یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت، سرخ کردن یا تنوری کردن این ماده خوراکی است.
این متخصصان تایید میکنند که طبخ غذا در مدت زمان طولانیتر و در دماهای پایینتر روش بسیار بهتر و سالم تری است.